anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi m-am combinat cu un baiat, imi place foarte mult de el si din cate am observat si lui ii place de mine.Dar din pacate, exista o problema.Acum 3 luni eu am fost impreuna cu un baiat, la care ca o proasta ce am fost am cam pus botul si uite asa i-am facut oral(eu sunt virgina, iar baiatul ala a fost primul si ultimu cu care am facut asa ceva).Ei se cunosc si este cand mai ies impreuna si mi-e foarte frica ca baiatul cu care is sa nu afle.Credeti ca ar fi mai bine sa nu recunosc? Sa zic ca fostul inventeaza tot?

8 răspunsuri:
| Emmilia a răspuns:

Spune-i adevaru el va intelege ca a fost trecut si zi cum ai spus si aici ca ai pus botu. nu e bine sa aveti secrete cred eu. faci asa doar daca vrei ceva stabil cu el daca nu incearca pe cat posibil sa ascunzi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU e treaba iubitului tău să te condamne pentru ce ai făcut în trecut.
Ai avut o relaţie care s-a încheiat.E doar treaba voastră ce aţi făcut atunci.
Dacă va afla, îi vei spune adevărul.Nu minti. Minciuna e cel mai urât lucru posibil. Dacă te place, îţi va accepta trecutul şi va trece peste asta.

O să fie bine! Relaxează-te!

| marya1994 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu recunosti pentru ca e posibil sa te paraseasca, parerea mea baieti sunt mai orgoliosi decat fetele. tu esti virgina si acest lucru ar contrazice spusele acelui baiat. fii desteapta pentru ce sa recunosti? daca te vei despartii si de acest baiat si va spune prietenilor ce ai facut cu ex-ul sau daca ramai cu el si iti va cere sa ii faci si lui... asa ca fii cu un pas in fata tuturor. Nu e frumos sa minti dar cateodata e necesarkiss succes

| GeannyCatty a răspuns:

Salut...daca i-ai facut oral cand erai cu el impreuna nu e nici o problema dintre tine si prietenu tau. Dar daca ai facut cand erai cu actualu e o mare problema. Poti sa fii barbata si sa ii spui adevarul actualului doar in cazul in care nu erai impreuna cu el cand s-a intamplat

| ChelioSsS a răspuns:

Pai daca ai sunt foarte buni prieteni atunci n-o sa-ti iasa faza cu minciuna si o sa afle singur si atunci o sa fie mai rau decat daca incerci sa-i spui tu. Incearca sa abordezi subiectul usor. Asta e doar un sfat... nu pot sa stiu eu ce fel de om e prietenul tau happy

| EuDoru a răspuns:

Daca se cunosc inseamna ca vrea si el sa-i faci un oral.Nu te-ai gandit ca poate cel satisfacut ia povestit si acum spera si el sa-i faciwinkingAsa sper si eu sa cedeze vecina mealaughing

| Doareu200 a răspuns:

Eu zic sa negi totul pentru ca altfel risti sa nu te credea ca esti virgina sau sa creada alte lucruri mai rele despre tine, oricum nu poate dovedi nimic asa ca poti spune ca a inventat totul.....nu e frumos sa minti, dar la nevoie uneori nu ai de ales

| andreutza1234567 a răspuns:

Eu spun ca mai bine e sa ii spui adevarul ca de nu o sa se complice situatia.Asa daca ii spui adevarul o sa puteti discuta despre asta si sa rezolvati problema. Sper ca team ajuta. Papa pup :*:*