Niciodata nu vei sti,daca vei gresi decat atunci cand incerci! decat sa ramai mereu cu frica,poate poate iar sufar eu zic ca mai bine incerci sa cunosti persoana,vezi daca te respecta, cum se poarta cu tine, iar daca crezi ca merita ii dai o sansa!
Maine este o zi frumoasa, casa iesi cu el, ca sa-ti dai o sansa! poate iti are pregatita o surpriza! cine stie,,,
Te sfatuiesc sa te duci si sa incerci!
Incercarea moarte n-are!
Chiar daca nu recunosti eu cred ca si tu simti ceva pentru el, da-i o sansa, cine stie... poate va merge relatia...
Fii fericita ca te-ai indragostit. Felicitari! Da-ti drumul sentimentelor si traieste-ti asa cum trebuie, tineretea.
El cred ca te place, e pacat sa nu-i dai o sansa, poate e un baiat bun. O iei mai incet daca iti e frica, dar ar fi pacat sa ratezi o relatie cu cineva care ar putea sa tina mult la tine. Nu-i inchide drumul spre tine, lasa-l deschis sa vezi cum evolueaza relatia dintre voi si poate o sa se lege o frumoasa poveste de dragoste.
Si nu-ti fie frica de suferinta, daca toti ne-am teme nu am mai avea sansa sa gasim pe acel cineva special
Iti e frica sa suferi? odata si odata tot o sa te indragostesti, iar el pare un tip bun din ce zici tu, da-i o sansa. Nu multi sunt ca el
Din ce ai povestit eu zic sa-i dai o sansa, poate chiar va potriviti. Dc nu incercati de proba o saptamana, doua? Asteptam sa ne spui si noua ce-ai facut. App, raspunsurile noastre nu valoreaza nimic pentru tine, tu asculta-ti inima si o sa fie bine! pup :*
Nu trebuie sa cedezi asa o data, mai asteapta sa vezi ce se mai intampla daca este rabdator cu tine inseamna ca ai pasa de tine daca nu inseamna ca esti folosita sau urmeaza sa fii,,,,,
HappynewCenusa întreabă: