Parintii sunt de vina.Nu stiu sa-si creasca copiii,nu stiu sa le fie apropiati, nu le vorbesc pe intelesul lor, nu au timp de ei.Isi arunca copiii in fata televizorului sau a unui calculator si sunt multumiti ca au liniste in casa!
Sexualitatea se naste odata cu fiecare,nu e o rusine,nu e un secret de stat,dar,parintii nu stiu cum sa le vorbeasca despre asta copiilor,fara sa le trezeasca si mai tare curiozitatea,nu stiu cum sa le umple timpul cu o multime de alte lucruri care i-ar putea interesa teribil de mult,copiii afla unii de la altii,se invata unii pe alti,scoala a devenit un loc de intalniri si flirt,of!
Si eu m-as bucura sa pot sa-i constientizez,sa pot sa-i ajut,in orice fel,dar, reusesc cam putin.Dar putin eu,putin tu,putin ceilalti tot se prinde ceva! Fara nici o legatura cu diavoli si pacate, pur si simplu, pentru binele lor personal!
Is un om credincios, pe la 12-13 ani, mergeam saptamanal la biserica si faceam parte si din coru bisericii.
..asta era in perioada in care ma masturbam si de 3-4 ori pe zi, si...inca nu ard in flacarile iadului
Vorbind la modul concret, care anume sunt, mai exact, consecintele? Si daca se poate, fara chestii legate de diavol sau de pacate.
Voi nu traiti in p**a mea ) pai ce inseamna vata pentru voi sa stati numai in biserica si chesti din astea si eu sunt credincios da sa crezi in Dumnezeu nu inseama sa tipi in gura mare ca, crezi si sa stiti ca si drogurile sexu si bautura au fost lasate de Dumnezeu pe pamant
...te gandesti prea mult la consecinte si cine ti'a bagat astea in cap e un aiurit.
Wa ce ma enervezi. o fi pacat. dar eu iti zic sincer ca nu cred in divinitate asa cum cred unii. daca vrei sa vb mai deschis p subiectu asta uite id-ul meu : edyrock61
Mi-am pierdut timpul citind 2 subiecte scrise de tine.
Nu argumentezi cu nimic ce sustii, pentru ca nu ai cu ce argumenta.
Probabil esti un freak dintr-o secta de pocaiti, care doresc indrumarea spre lumina. Haha.
Ai dreptate yassmy sunt intrutotul perfect de acord cu tine deci in primul rand majoritatea tinerilor din ziua de azi nu au credinta in dumnezeu viata lor se rezuma la droguri,sex, bautura si alte placeri carnale, cred ca ai observat ca atunci cand cineva vorbeste despre dumnezeu ma refer la tineri, este considerat un ciudat si este dispretuit.Cred ca in ritmul acesta credinta se va spulbera intru totul... pentru ca copiii nu au fost invatati de mici ce este dumnezeu iar cand vor ajunge adulti nu il vor adauga pe dumnezeu in educatia copiilor lor iar asta este cu siguranta un lucru grav pentru omenire... un om crescut fara dumnezeu este un om pierdut in viata el nu stie ce inseamna iubirea si intelegerea cam atat am avut de spus desi mai sunt multe alte chesti de discutat.
OMG! Numele tau de user inca un factor, sa numai zic si poza! xxx, jasmine ,
Sincer stiu un locu unde ai fi foarte fericita sa traiesti! In oricare din tarile arabe! Acolo nu mai e asa dezmat, Femeile sunt cam sclave si nu au voie sa isi arate nici o parte a corpului niciodata (comice pozele cu araboaiecele imbrobodite in apa marii).
E mai sfant sa o faci cu copii sau cu alti barbati cum fac preotii?
Desigur ca da. Sunt lucruri mai grave ce incalca religia crestina. NU un amarat de copil ce se masturbeaza, mai ales ca ai zis chiar tu ca e aproape imposibil cu noul val de informatii.
Am fost la o manastire in Brasov sa vezi cate limuzine de zeci de mii de euro aveau, oare un logan full option nu era bun si cu restul de bani sa doneze saracilor? Si alti bani aruncati pe luxuri. Si cate si mai cate or fi, nu am stat sa ma interesez ca sunt sigur ca au secrete si mai mari.
De chiar iti place sa schimbi oamenii si sa sprinjini religia, mai bine spune-le sa fie mai buni, mai iertatori, sa fie mai corecti, ca sunt prea multi de pacalesc, fura etc. Prefer sa se masturbeze decat sa iti dea in cap sa iti ia banii.
Si de esti cu adevarat dedicata sa se respecte cele 10 porunci du-te la clanurile mafiote din tara si zile sa se caiasca , sa nu mai omoare, sa nu mai fure, sa nu mai violeze etc, sa creada si ei in Dumnezeu ca e pacat maica!
Și dacă sunt atee, ce îmi faci? E concepția ta, asta e. Dar nu încerca să mi-o schimbi pe a mea, ok? Eu consider că masturbarea nu dăunează dacă nu e practicată în exces și că Dumnezeu nu există. Treaba mea, treaba ta. Ok? Cred că exagerezi. Nu încerca să mă aduci pe calea cea bună, că te trimit eu în origini până atunci.
Ce inseamna pentru uhh a crede in dumnezeu ( sa de duci la biserica si sa asculti pe cineva vorbind fara a intelege nimic din ce citeste preotu acolo) pai mai bine nu te mai du ce numai daca te duci la biserica esti credincios daca nu-ti exprimi credinta inseamna ca nu esti si care e treba cu masturbarea eu nu o consider un pacat poate unora le place si le elimina stresu zilei.etc nu inseamna ca e un pacat si trebuie sa arzi in foc ( inca ceva se pare ca ai o idee gresita despre dumnezeu el nu ne-a lasat pe planeta ca sa ne pedepseasca daca facem ceva gresit tu chiar crezi ca dumnezeu te spanzura daca te masturbezi? mai gandeste-te ca nai nimerito ) si terminati odata cu subiectele astea Fara Rost ( sexul, masturbarea ...etc nu mai sunt subiecte tabu ) asa ca Stop
toate cele bune in continuare