E cam ciudata situatia.
Toti am trecut prin asta, sunt multi care "cred" ca s-au indragostit de 2 fete dar pe urma au realizat totul.
Incearca sa gandesti la rece, nu te gandi la placeri sau la partidele de sex, fii tu iar atunci cand te gandesti, incearca sa faci o balanta si sa te inchipui langa fiecare in parte.
Nu-i nimic gresit ca cea mai in varsta are un copil, nu ai de unde stii nimic, de unde nu stii ca poate ea te va face mai fericit?
Fii putin mai rational. Nu te gandesti ca acel copil va creste si ca ea deja este mama? Are multe obligatii si ii va fi greu sa-si imparta timpul. Nu o spun ca sa te dezamagesc dar asta e realitatea. Copilul nu mai fi atat de dragut pe cat il vezi tu acum. Acel copil, ca in majoritatea cazurilor, te va considera un prieten si tu nu i-ai putea oferi chiar iubirea aia adanca de parinte venita din sufletul tau. De ce? Simplu, nu cunosti sentimentul, nu esti tata.
Odata parinte vei avea multe responsabilitati si odata ce devi parinte, acolo in casnicia aia mai apar si conflicte, se strange si stresul...vezi ca mai tarziu sa nu-ti auzi vorbe cum ca ea te-a acceptat pentru a avea tata la copil si pentru a nu fi singura de rasul altora...
Gandeste-te cum ar decurge o zi cu fiecare fata si care ar fi diferentele.
Si da, alege si partea frumoasa anune frumusetea, dar nu te lasa orbit si mai uita-te si la suflet.
Eu sunt de parere ca te-ai simti mult mai bine langa cea fara copil. Amandoi sunteti tineri, poate si ea te va iubi si lucrurile vor evolua...
Ai spus ca doar "iti plac". Eh, acest imi place va disparea. Flacarea aceea se va stinge cu timpul, mai ales daca vei cunoaste fete noi, mai ales daca iti va placea compania altor fete, mai ales daca o fata te va surpinde si te vei indragosti de ea...mai gandeste-te.
De ce? Pana la urma copilul nu are nici o vina?
Sigur ca nu are nici o vină, dar copilul nu te va accepta pe tine, nu esti tu tatăl lui natural.
O sa ajungi sa cresti din banii tai copilul altuia, bravo tie, pentru un vagin cate fac uni, alege si tu una singura
Dar nu e problema de vagin. dar faza e ca si daca fata are copil, asta nu inseamna ca trebuie sa ramana singura toata viata?
Atunci cine te opreste sa cresti copilul altuia din banii tai, bravo tie, altul s-a folosit de ea iar tu i cresti copilul, sincer sunteti penibili, nu e de mirare ca va joaca fetele pe degete
Cu niciuna!
Evident ca nu iubesti pe niciuna, oadat ce esti in dilema pe care sa alegi.
Mai cauta si cand te-ai indragostit, alege-o pe aceea.
Ai încercat să le faci cunoștință uneia cu cealaltă? Că poate se plac și nu mai e nevoie să alegi, le iei la pachet.
Sfatul meu este sa alegi fata care are varsta apropiata de a ta. Las-o pe aceea care are copil sa-si creasca copilul alaturi de sotul ei.
Nu are cum sa iti placa de ambele la fel. Nu te mai grabi. Mai asteapta sa le cunosti mai bine pe amandoua.
Ambele sunt o alegere greșită. Daca-ti plac amandoua, înseamnă ca n-o iubesti pe niciuna.
Eu cred ca partea cu "ïmi plac amandoua", se reduce la o partida de sex si cam atat. Un barbat matur nu va spune vreodata ca ii plac 2 femei la fel de mult. Inteligenta emotionala e ceva rar in zilele noastre. Foloseste-o. O ai? Asta numai tu o stii.
Salut. E cam ciudata situatia dar sa nu faci o greseala. Toti am trecut prin asta. Sunt multi care "cred" ca s-au indragostit de 2 fete dar pe urma au realizat totul.
Incearca sa gandesti la rece, nu te gandi la placeri sau la partidele de sex, fii tu si atunci cand te gandesti, incearca sa faci o balanta si sa te inchipui langa fiecare.
Nu-i nimic gresit ca cea mai in varsta are un copil, nu ai de unde stii ca poate ea te va face mai fericit, dar nu te gandesti ca copilul va creste si ea este mama? Are multe.
Odata parinte vei avea multe responsabilitati si odata ce devi parinte, acolo in casnicia aia mai apar si conflicte, se strange si stresul...vezi ca mai tarziu sa nu-ti auzi vorbe cum ca ea te-a acceptat pentru a avea tata la copil si a nu fi singura sau de rasul altora.
Ai spus ca doar "iti plac". Eh, acest imi place va disparea, flacara aceea se va stinge cu timpul (mai ales daca vei cunoaste fete noi, mai ales daca iti va placea compania alteo fete, mai ales daca o fata te va surpinde si te vei indragosti de ea) asa ca mai gandeste-te.