Sunteti si micuti voi asa...Nu prea ai la ce initiativa sa te astepti din parte unei fete de-a 6-a. Poate te place, i-ai atras atentia...da' e timida.
Daca nu te placea, iti zic eu ca ar fi inceput sa te evite dupa ce i-ai fi spus c-o placi.Ai putea s-o intrebi. Daca te place si ea, poate va faceti temele impreuna si te invata ceva gramatica.
In primul rand invata sa scrii corect ca te cam bate limba ta materna ce sa mai cred ca stii si alte limbi?!
Si pe mine ma enerveaza fetele astea rusinoase care nu stiu ce vor. Trebuie tu sa fii insistent, si daca nu iti raspunde la flirt, asta e, nu te place.
Nu-i spune nimic. Ia in brate cartea de romana si iubeste-o cum stii tu mai bine.
Ai putea sa'i spui ca tii foarte tare la ea, mai mult ca la o prietena, dar totusi nu vrei sa insisti cu aceeasi intrebare.Cand va fi pregatita sa-ti dea raspunsul, tu o vei astepta.Bafta!
Daca te-ar fi placut cu adevarat, ti-ar fi spus ca si ea te place si ca vrea sa fie cu tine. Dar, totusi, du-te si intreab-o daca te place. Poate nu totul este pierdut!