anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor!
Azi, după 21 de zile de întârziere a menstruației, mi-a apărut o scurgere roșie, oarecum slab cantitativă, în urmă cu o ora. Se poate fi o sângerare de implantare sau este menstruația? Am citit pe internet că asta apare cu câteva zile înaintea menstruației și că se manifestă sub forma unor pete, ori la mine sunt scurgeri, in sensul că in absenta cupei menstruale mă patez foarte mult.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nidatia se intampla de obicei dupa trecerea a 8-9-a zile de la data fecundarii ovulului si doar in cazuri rare se poate prelungi aceasta perioada la 11-12 zile si cu totul exceptional chiar si la 13-14 zile. Sangerarea de nidatie (daca se produce) se rezuma la aparitia a cateva pete mici de sange (de obicei nu mai multe de 2-3). In nici un caz nu se poate produce dupa 21 de zile, deci in cazul tau probabil ca este vorba de o menstruatie reala. In cazul in care ciclul menstrual este afectat de dereglari hormonale majore, cantitatea de sange menstrual poate fi foarte mica din cauza faptului ca in astfel de cazuri ENDOMETRUL de obicei este unul slab dezvoltat, anemic, subtirel putin vascularizat. Probabil ca aproape sigur este vorba de menstruatie. Daca nu ai mai intretinut acte sexuale in ultimele 21 de zile ai putea sa-ti mai faci un test de sarcina de control. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai asteapta si tu doua zile, apoi poti trage o concluzie.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai spus daca ai facut sex.Referitor la sangerarea de implantare. Poate fi chiar menstruatia.

| RoxanaGhost a răspuns:

Eu cred ca este menstruatia.Ai cumva dereglari hormonale? Daca ai, e posibil sa fie doar menstruatia si sa nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Daca nu ai intretinut relatii sexuale in ultimele 21 de zile, cumpara-ti un test de sarcina.Gasesti la farmacie si nu cred ca-s prea scumpe[nu.nu am cumparat niciodata].