| Gummball a întrebat:

Buna tuturor. Azi suntem in data de 7 martie. Pe 19 feb am facut sex (cu prezervativ) cu iubitul meu. Din neatentie am uitat sa-l umplem cu apa la sfarsit pentru a ne asigura ca e totul ok.
Eu am ciclu neregulat, de obicei intarziindu-mi 2 saptamani. Ei bine, acum mi-a intarziat 17 zile. Am facut si test de sarcina pe data de 2 martie dar a iesit negativ. Sânii ma dor dar nu stiu daca e din cauza ca urmeaza sa-mi vina ciclul sau pentru ca s-a instalat o sarcina. Pofte nu am, la baie oricum mergeam des si inainte sa se petreaca asta, am avut o stare de greata in urma cu o sapt, dar ma gandesc ca poate fi o simpla coincidenta. Voi ce parere aveti? La ginecolog nu ma pot duce, deoarece sunt minora (17 ani) si nu dispun de bani+ parintii sunt ultimii care ar trebui sa afle despre asta. Imi cer scuze daca am dacut vreo greseala sau daca n-am dat toate detaliile necesare unui raspuns. Multumesc anticipat, astept raspunsul vostru.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Avand un ciclu de tip NEREGULAT nu se poate vorbi niciodata de intazriere, fiindca nu-i regulat si nu-l poti masura dupa nimic.
Cum sexul a fost protejat cu prezrevativ, nu ar trebui sa ai stres cu sarcina, ca nu este posibil asa ceva, iar ruperea prezervativului se poate intampla numai daca prezervativule ste mare pentru penisul baiatului.

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala. Orice test facut inainte de 21 de zile va arata eronat si fa fii inutil.

Daca ai spus ca ai avut sex pe 19 Feb +21 zile = 12 martie.
Asadar, testul facut de tine in 2 martie este eronat si a fost inutil, fiindca abia DUPA 12 martie poti face un test corect de sarcina!

In ce priveste mersul la ginecolog, poti merge singura, dupa 16 ani, fara nici un fel de probleme, dar inca nu-i cazul sa te ingrijorezi, ci sa repeti testul de sarcina dupa12 martie happy
Sanatate multa!

3 răspunsuri:
| Gummball explică:

Pofte *; facut *