Pai sa fi intr-o relatie cu X si sa te indragosti de Y e un lucru omenesc, normal. Sa il parasesti pe X, pentru. Y, din nou, este un lucru bun. Decat sa fie cu amandoi, si isi bata joc de 3 persoane,de X si Y,plus de persoana ei/lui,mai bine asa. Nu este un lucru anormal,chiar daca X sufera de cele mai multe ori,decat sa fie mintit/-a mai bine asa. Si atunci cand o persoana este intr-o relatie cu cineva, si se gandeste la altcineva, nu este frumos, dar nu avem ce face. Inimii nu ii poti comanda, te indragostesti pe loc, fara programare!
Mersi mult pentru raspuns.Eu sunt in aceasta situatie si nu vreau sa il fac pe "x" sa sufere dar nu stiu daca s-ar putea intampla ceva cu "y" .Eu cred ca ar trebui sa ma despart de "x" pentru ca nu vreau sa il mint.Mersi pentru sfaturi :*.
Este ceva normal...un om sanatos psihic nu iubeste mai mult de 2 ani, dupa aceasta perioada intervine acomodarea, atasarea de persoana respectiva dar daca stii sa scoti din relatie monotonia aceea care intervine dupa ceva timp in aproape fiecare relatie totul o sa fie ok
Oarecum mi se pare normal.E firesc ca dupa un timp intr-o relatie sa intervina plictiseala iar sentimetele sa paleasca.Atunci cauti pe altcineva pentru a scapa de pllictiseala si te desparti de persoana de dinainte. Nimic nu dureaza vesnic, are un inceput si un sfarsit, oricat de frumos ar fi
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: