| Lamaitzza a întrebat:

Buna tuturor. Cer ajutor, nu pentru mine, pentru un prieten pe care imi doresc din suflet sa il ajut.Sa va zic de la inceput ce s-a intampla.Deci el acum cateva luni a cunoscut o fata pe net, si au vorbit etc dar fata era foarte departe de el ( in alt judet) in fine. si au vorbit, au vorbit pana s-au indragostit. La un moment'dat el a fost in jud. la ea sa o vada dar culmea sortii atunci era plecata nu stiu unde la bunicasa. El e un baiat foarte, extrem de sensibil si a suferit mult din cauza distantei dintre ei. Nu cu mult timp in urma tipa asta i-a dat igg., si-a schimbat numarul de telefon si nu a mai vrut sub nici o forma sa vorbeasca cu el. Ea ii promisese ca il iubeste si etc, initial eu i-am zis ca probabil sufera si ea si ca s-a gandit sa renunte la el.In fine.ideea e ca el este si retras nu vorbeste cu nimeni in afara de mine, iar eu sunt cu mult mai mica ca el, il inteleg, i-am dat toate sfaturile din lume dar degeaba sufera si sufera si iar sufera.Deci va rog din suflet, faceti o fapta buna si incercati sa va puneti in locul lui, niste sfaturi ceva, poate reusim sa il aducem cu picioarele pe pamant.Am sa dau funda la sfatul care va functiona, daca va fi vrunul. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| elenyss a răspuns:

Nu va functiona nici un sfat din partea nimanui. Doar el se poate aduce cu picioarele pe pamant in timp, asa ca sfaturile vis-a-vis de ea sunt complet inutile. Poate sa-si scurteze agonia gasindu-si o ocupatie. Sugereaza-i sa se duca la sala (tragand de fiare sau lovind sacii va elimina energia negativa si se va simti mai bine), sa se apuce de un sport, sa faca un curs, sa citeasca o carte buna. El trebuie sa inteleaga ca oamenii sunt diferiti si au dreptul sa ia orice decizie asupra propriei persoane. Poate a ranit si el in trecut pe cineva datorita deciziilor luate, cu siguranta o va face si in viitor, e inevitabil, nu putem sa traim doar ca sa-i multumim pe altii.

4 răspunsuri:
| 000nina000 a răspuns:

Daca mi-ai da id acelei fete sa incerc sa vb cu ea poate ca il pot ajuta pe prietenul tau

| Aimee07 a răspuns:

Uite mai, probabil fata a zis cuiva despre ei doi, si acel cineva i'a bagat in cap asta cu relatiile pe internet.Adevarul e ca niciodata nu stii cine se poate afla de partea cealalta a ecranului.De iubit, nu cred, ai nevoie de persoana aceea aproape de tine si o relatie la distanta nu rezista in general.in fine...

| oOoRubyoOo a răspuns:

Sa gaseasca pe altcineva...iar temporar sa iasa sa se distreze sa faca totul sa ii stea mintea cat mai departe de acea persoana...alt leac nu prea ai

| xAbb a răspuns:

crying Trist crying Probabil ca fata să fi fost prinsă de parinţi. Şi să i se fi interzis să îi vorbească băiatului. sad Ştii cum pot fi unii parinţi chatterbox. În fine,cel mai bine ar fi să îi fii alături şi să gasiţi glume, jocuri. Scoate-l şi tu din casă. Să mai vadă lume, să ia aer curat poate îşi mai aereseşte creierul. Ştiu cum e cu relaţiile la distanţă straight face Însă la mine funcţionează. Îmi pare rău că nici lui nu i-a funcţionat sad Dacă ai putea...fă-l să se îndepărteze de calculator o vreme. Îl va face să`şi amintească iar şi iar. Încearcă totuşi să-i scoţi din minte relaţiile la distanţă. Încearcă să-l faci să înţeleagă că sunt grele de ţinut. Trebuie să fii puternic şi să nu pui suflet din prima puppy dog eyes Sper ca l-am ajutat. Baftăăă puppy dog eyes