| Bingoo a întrebat:

Buna tuturor! Ceva sfaturi raspunsuri sau situatii am si eu nevoie, diferenta intre mine si partener de aproape 6 ani,de cateva luni pe plan sexual,partenerul este exagerat! Abia deschidem ochii el isi doreste sex,suntem la masa isi doreste sex,ne punem in pat iar sex,noaptea din somn chiar de cateva ori se trezeste si imi propune si aceste propuneri vin aproape din ora in ora, m-a innebunit, refuzul il aplic mereu si desi ii spun ca nu, el tot insista! Pur si simplu nu stiu cum sa abordez situatia! Si nu chiar nu e sanatos si benefic pentru cuplu ca sexul sa fie de mai multe ori in fiecare zi, cei care ati mai patit asa sau auzit cum se poate rezolva.

23 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Prețuiește ce ai, altele suferă ca sunt refuzate

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita dacă ai respecta planul Creatorului și nu ai face deloc sex fără căsătorie. Relația în care exista sex fără căsătorie nu e binecuvântată de Creator și apoi te miri de ce nu iese bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ai discutat cu el asta?

| Bingoo explică (pentru suntserios):

Da,în fiecare zi, si vb degeaba!

| mihai69 a răspuns:

Ba e foarte benefic de mai multe ori pe zi și de câteva noaptea, dar numai cu condiția ca ambii parteneri să aibă același libidou.
Ceea ce e clar că la voi nu e cazul. Din păcate, nu prea există o rezolvare elegantă; ori îl lași la altele, ori îl lași de tot. Altfel veți fi mereu doi frustrați.

| Hammurabi a răspuns:

Stai puțin, cum adică "de câteva luni"?
Nu a fost de la început așa? Nu a fost mereu așa?

| Bingoo explică (pentru Hammurabi):

Nu,suntem impreuna de 2 ani, am locuit impreuna dupa 3 luni de relatie, aveam contact normal nu ma simteam sufocata! De cateva luni imi zice din ora in ora ceea ma aduce la exasperare doar cand il aud

| anonim3247 a răspuns (pentru Bingoo):

Vezi că un bărbat dacă face sex dimineața și seara nu mai are nevoie în ziua aia de sex.
Deci - voi nu faceți sex zilnic cum am spus eu că nu mai scriai ce ai scris.
E valabil de pe la 25 de ani până la vreo 42 de ani.

| Bingoo explică (pentru anonim3247):

Se face sex si dimineata si noaptea si la pranz si de 3 4 ori pe zi! Dar el o tine in continuu! Nu se opreste din a cere ca mai apoi refuzul sa se lase cu urlete! E deja disperare pentru ca e ora si cerutul de sex

Sex cum ai scris - dimineata si noaptea si la pranz si de 3 4 ori pe zi
Înseamnă de cam 4 ori pe zi.
Ai scris - refuzul il aplic mereu
Deci eu cred că tu confunzi cerutul de sex de 4 ori cu făcutul de sex de 4 ori și cred că faceți 1 pe zi sau 1 la 2 zile dacă el cere tot timpul sex.
Dacă făcea sex dimineața și seara nu mai avea nevoie organismul lui de sex în ziua aia.

Mai e ceva - un bărbat ultra potent care face sex azi de 4 - 5 ori cu o femeie intră în reparații măcar 2 zile.
Asta la vârsta până pe la 28 de ani că după aia se însoară și face sex ordonat dimineața și seara cam la ore fixe.

| Bingoo explică (pentru Hammurabi):

Nu,deloc ...era ori de 2 ori la 2 zile ori o data în fiecare zi, acum cere non stop, mananc imi cere ma pun în pat cere, vb cu el lucruri importante cere, ma spăl cere

| Hammurabi a răspuns (pentru Bingoo):

Vezi că e dereglat. Du-l la medic.
Nu vreau să te sperii dar ăsta e un simptom al cancerului testicular.
E o suprasecreție hormonală care îi generează stările astea.
Doamne ferește, sper să nu fie asta, dar foarte bine ar fi să-și facă o verificare la medic.

| sofisis a răspuns:

Mai nu prea vad cum s-o rezolvi in afara de a vorbi cu el si de a-i spune ca este exagerat.

| VoidEternal a răspuns:

Daca nu l-ai refuza mereu nu ar cere de 10 ori pe zi.

| Bingoo explică (pentru VoidEternal):

6 luni nu l am refuzat de 2 3 ori în fiecare zi, iar 5 luni a fost sex o data pe zi și de câteva luni zice sex din ora în ora...e normal ca și sexu ala sa se faca când atmosfera când simți nu non stop hai ca frec eu aragazu sau gatesc și gata ne ****

| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - cei care a ti mai patit asa sau auzit cum se poate rezolva.
De la 28 de ani până pe la 42 de ani am făcut sex cu nevasta de 2 ori pe zi
- dimineața când ne sculam
- seara înainte de culcare
Pauze lunar - zilele când ea era pe stop.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Mai e ceva ca bărbatul să poată face sex de 2 ori pe zi cu nevasta până după 40 de ani - să fie ea foarte FRUMOASĂ ca femeie.

| Bingoo explică (pentru anonim3247):

Se facea sex și de 3 ori pe zi dar el in acele pauza tot cerea! Iar cand sunt la menstruație nici atunci nu înțelege, cere și atunci! Plus de asta, suntem în străinătate unde mai stam cu 5 persoane în plus, eu lucrez, munca fizica de barbat vin acasă noaptea din tura a 2, gatesc fac curat și nici atunci nu înțelege ca sunt obosita, cere și iar cere și ma trezește din somn

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Lipsa de comunicare.
Discuta despre asta, logic ca nu este normal.
Când te combini cu o persoana sau te căsătorești cu o persoana nu este ca și cum ești obligata să faci asta dacă nu dorești. ( si persoanele care spun ca asa trebuie, în general nu tot ca "viol" se pune, dacă tu faci asta forțat nu că îți dorești, chiar dacă sunteți intr o relație.
În caz de are un asemenea apetit sexual ori sa se satisfacă singur, ori exista jucării speciale.
În caz de nu înțelege, cel mai probabil trebuie sa deschizi bine ochii și să ieși din relație.
Dacă nu puteți face alte activități sau sa discutați fără să aducă nonstop acest subiect( nu ești un obiect, ești o persoana)

| 199onur7 a răspuns:

Nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărat.

| 199onur7 a răspuns:

Ce face el este nu știu cum sa zic mai frumos posibil da mai bine nu zic sper sa afli Adevărul și să-ți dai seama cat mai repede posibil te folosește îmi cer scuze ca îți vorbesc așa da ăsta este Adevărul cu Adevărat își bate joc de tine deschide ochi nu fi proastă ăsta ce face el este anormal.

| 199onur7 a răspuns:

Nu ești un obiect și nici robot la comandă de cheful lui de câte ori are el chef să-și facă nevoile cu tine îmi cer scuze inca o dată ca vorbesc asa murdar da ăsta merită călcat in picioare nu mai sta lângă așa mizerie și deschide ochii cu Adevărat.