| DacaSePoate a întrebat:

Buna Tuturor! Cine poate sa imi spuna mai clar ce inseamna sa dai antentie unei fete pe care o placi dar i-ai grestit de cateva ori.As vrea mai multe sugestii daca se poate. !

Răspuns Câştigător
| Zabbyel a răspuns:

Oferi atentia prin gesturi (ii dai / lasi impresia ca o placi)
in cazu tau cel mai bine ii oferi atentia prin cadou o floare o bomboana un pupic pe obraz 1mic sarut pe buze etc. zi ca ai un cadou sa-ti dai big grin o sa zica ce ce happy tu inchide ochii si o pupi pe obrajior big grin sau pe buze big grin asta-i cadou un pupic / sarut love struck

4 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Daca i-ai gresit cu ceva ar Fi momentu sa lasi Vrajeala la o Parte si sa ai Demonstrezi prin Fapte!

| Zabbyel a răspuns:

Sa-ntzeleg ca tu ai prietena si i-ai gresit cu "x" nu stiu ce si acuma vrei sa-i arati ca i-ai gresit si iti pare rau happy atragei atentia prin fapte daca nu ai curaj sa-i spui "iARTA-Ma"

| joanna222 a răspuns:

Inseamna ca ar fi bine sa ii spui ceea ce simti si sa vorbesti cu ea, fara sa te gandesti prea mult la ceea ce vrei sa ii spui

| DacaSePoate explică:

Nu e vb ca e pr mea... dar mno puteam sa fiu cu ea si nu stiu pprea bine ce inseamna sa ii oferi atentie unei fete...

| Zabbyel a răspuns (pentru DacaSePoate):

Oferi atentia prin gesturi (ii dai / lasi impresia ca o placi)
in cazu tau cel mai bine ii oferi atentia prin cadou o floare o bomboana un pupic pe obraz 1mic sarut pe buze etc. zi ca ai un cadou sa-ti dai big grin o sa zica ce ce happy tu inchide ochii si o pupi pe obrajior big grin sau pe buze big grin asta-i cadou un pupic / sarut love struck