Bună!
În vagin ( deci, în interior ) NU trebuie să te speli deloc!
NU se fac spălături/irigaţii vaginale decât atunci când medicul recomandă asta ( în cazul unei infecţii vaginale/vaginite )!
Cel mult, te poţi clăti ( periodic ) cu apă călduţă, dar NU se foloseşte nici un fel de săpun/gel de duş.
Şi toaleta genitală este indicat să se facă cu un săpun cu pH neutru!
Toate acestea deoarece spălăturile vaginale distrug flora vaginală antimicrobiană ( naturală ) - vaginul se "curăţă" SINGUR prin intermediul secreţiei vaginale ( normale )!
Toate cele bune.
Vaginu in interior se curata cu ciclu menstrual de aia nu e necesar sa bagi nimic in el nici apa calda nu are rost
Exact, nu e indicat sa te speli cu sapun la pasarica din cauza phului sapunului care ar putea distruge flora pasaricii
Dar tu, tu folosesti sapun?
Da numai ca eu nu am pasarica daca asta insinuezi, am vurltur
Nici cu apa nu e bine sa te speli decat daca iti recomand un medic stomatolog. Flora vaginala nu trebuie deranjata mai ales cu produse chimice precum sapunul
Acolo in vagin ai niste microbi buni care pastreaza flora vaginala, sapunul distruge flora vaginala si da risti sa te infectezi, sapunul nu e bun nici daca folosesti ovule alte minuni, poate da si alergie, te speli cu apa calda
ALO,d-le SOFER as dori sa-mi explici cum se curata vaginul in interior cu ciclul menstrual? Iti dai seama de enormitatea afirmatiilor tale?
Partial adevarat, dar trebuie sa foloseasca apa plata, apa curenta avand mult clor.
Vaginul se curata singur. Spalaturile vaginale se fac numai la recomandarea medicului. Altfel, risti sa-ti dezechilibrezi flora vaginala si sa te trezesti cu cine stie ce infectii sau ciuperci.
beausingurlamasamea întreabă: