Nu trebuie sa te comporti intr-un anumit fel. Daca te comporti obisnuit asa cum o faci tu in viata de zi cu zi trebuie sa mearga intalnire. Nu stiu exact cum baptisti, dar atat timp cat va simpatizati unul pe celalalt nu cred ca este importanta religia. Nu trebuie sa faci ceva anume la intalnire trebuie sa lasi lucrurile sa vina de la sine si sa te comporti normal. Multa bafta!
Multumesc, o sa am mare nevoie de ea
Totusi este prima mea intilnire si imi este frica.
Nu ai de ce sa-ti fie frica! O sa vezi ca totul o sa fie bine!
Daca in discutiile voastre nu amestecati religia, totul va decurge ca intre doua fiinte normale care se plac si doresc sa intemeieze o relatie bazata pe dragoste si iubire.
Mno, cand o sa-ti "propuie"? Chiar daca e de alta religie, tot om e. Te comporti normal.
Trebuie sa fii tu insati si ce treaba are religia? Sunt o gramada de subiecte de vorbit. Lasa treaba cu religia pentru alta data, ca doar nu va casatoriti acum.
Corect,Multumesc mult de sfaturile date :^
Npc ^_^
Va multumesc tuturor foarte mult pentru sfaturi:*
Dar totusi am hotarit fundita o dau- maria999 :^
Parintii mei sunt de religii diferite mama reformata, tata ortodox, bunica mea catolica, insa acest amalgam de credinte nu a afectat niciodata armonia din familia mea. Eu sunt ateu, dar cu toate astea ma inteleg perfect cu totii.Am primit cererea ta de prietenie si mesajul atasat.Iti doresc multa fericire.Pa, pa.
Multumesc tare mult, frate
anonim_4396 întreabă: