| EuTeIubescMult a întrebat:

Buna tuturor big grin App daca gresesc ceva imi cer scuze dar sunt jumate rusoaika si nu stiu foarte byne romana.puppy dog eyes Acum 2 saptamana ma bagat in lista un baiat de la varamea din scl. Am vb cu el ceam vb mi-a cerut nr oke y l-am datlaughing si am inceput sa vb la telefon el inca nu m-a vazut dar ma stie din poze. Mia zis oke cai place de mine cas frum, ca am ochi frum si ca nul intereseaza creutatea:I. El vrea sa ne intalnim sambata asta in parca dar mi-e rusine. Nu stiu ce sa fac. Inainte cu 5 zile m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am acceptat amby si a zis oke daca am acceptat suntem deja impreuna n-am nimic cu asta dar mie oke sa nu rada sau sa umble cu alta. Multi prieteny imi zic oke ca nu-s urata sunt chiar draguta dar eu tot nu stiu ce sa cred. Vreau sa ma ajutati cu un sfat dau funditapuppy dog eyes.Va pup bye

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Доверие является жизненно важное значение, в отношениях. Если он говорит, все ОК, то считаю, что и доверять себе.
Удачи.

| RyanGeorge a răspuns:

Mai Bubz eu nu stiu cei cu tine happy, daca prietenul tau spune ca ii place de tine asta inseamna ca intr-adevar VREA SA FIE CU TINE, problema esti tu. nu vrei sa accepti nici acum ca el chiar te place si vrea sa fie cu tine, sfatul eu e sa stai linistita si sa nu te mai ingrijorezi atat, maine adica sambata intalniti'va si ai sa vezi ce frumos o sa fie nu cum crezi tu ca o sa rada, de ce sa rada? ca e de acord sa fiti impreuna? mai ales ca ai si atati prieteni care te incurajeaza si iti spun destul de corect ca esti draguta si nu trebuie sa framanti atat, asa ca vezi ce faci maine la intalnire si daca te aud ca nu ai fost la intalnire voi face tot posibilul sa te gasesc si sa te cert laughing
bafta mainewinking

| nuamPleaca a răspuns:

Ma frate, tu ori ai 13 ani, ori 14, ori esti nemtoaica, ori esti rusoaica? cum vine asta laughing?

| nuamPleaca a răspuns:

Ok, multumesc de stupid retardato }{
Pune mana pe abecedaru' de clasa I, scrie si tu cu "i" nu cu "y" happy

| nuamPleaca a răspuns:

Agramata esti tu, 'tardo;/

| Kheeda a răspuns:

Scumpa mea, nu trebuie sa iti fie rusine, incearca sa accepti ce iti spune el, nu ar avea de ce sa rada de tine din moment ce iti spune ca te place si ca vrea sa fie cu tine. Ai mai multa incredere in tine si succes la intalnie. O zi placuta in continuare, pup!

| Kheeda a răspuns:

Foarte bine Vera :* Acum am vazut ca a trecut sambata aia` laughing

| zuzu_3768 a răspuns:

Bei da ce dreaqu aveti atat...in loc sa da-ti un sfat intrati aici si-ncepeti ca mistouri si cu limba romana.De parca voi a-ti scrie bine romaneste.Agramatii dracul! Deci Bubz, eu zic sa te duci si sa te-ntalnesti cu el.vezi cum merge, lasa deoparte prostiile astea cu greutatea si bla, bla, bla. Du-te si vezi ce iese.Fii sigura p tine, daca era sa nu te placa nu mai te invita in parc. te pup si bafta nu-ti urez ca nu cred c-o sa ai nevoie. T pup happy

| EuTeIubescMult explică:

Nu sunt rusoaica dar mai foleseste si prietena mea contul astabig grin si ya este nemtoaikabig grinms mult ryageaorge pentru incurajarehee hee

Большое спасибо за ваше поощрение так

Am fost si a mers totu oke mersi pentru incurajare va pup kiss si sunt cu el:-Xlaughing va iubesc