| sorinsorinshiatat a întrebat:

Buna tuturor, daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi ar fi fantastic.problemuta mea ar fi ca am in clasa o colega foarte frumoasa cu un corp...,cu sani mari,slaba,in fine cert e ca la inceput nu prea vorbeam noi asa, dar intr-o zi a venit imbracata la scoala cu o rochie care ii punea in evidenta tot corpul si frumusetea a inceput sa imi placa din ce in ce mai tare de ea si acum ma gandesc non-stop la ea,ma uit la pozele ei de pe facebook cate o jumate de ora la fiecare in parte,dar din cate am vazut o mai place un coleg mereu se duce langa ea pune mana dupa umerii ei,o gadila,o i-a de dupa talie,se uita fix in ochii ei,o ia in brate si o invarte,o data s-a dat sa o sarute, e o fata super frumoasa si foarte prietenoasa cu toti are un caracter foarte frumos, nu face misto de nimeni, dar nu ii poti ajunge la suflet e o fire care nu pune suflet decat in adapostul de animale pe care il are, si am vazut ca ii plac mult baietii cu muschi asta nu ar fi o problema pentru mine, am mers odata cu ea la adapost si cand au vazut-o angajatii unul dintre ei avand 16 ani a luat-o pe sus si i-a zis cf frumoaso ai venit la iubitii tai frumosi(adica cainii) celalt angajat are 20 de ani zambea cand a vazut cum a ridicato in brate, dar nu au tupeu niciunu sa o pipaie pentru ca na..., dar am vazut ca si-ar dorii, si inca ceva am vazut ca ii comenteaza pe facebook la poze un coleg din generala, de exemplu:hei frumoaso/bunaciune cand ne intalnim si noi ii da likeuri la toate postarile, voi credeti ca baietii astia 2 o plac?, cum sa ma port eu cu ea ce ma sfatuiti? niste sfaturi, ce ma sfatuiti sa fac? mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi, dau fundita, multumesc

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un risc de dezamagire pentru tine, cainii umbla dupa catea si ea se gandeste pe cine alege. Mai asteapta si pune ochii pe una care nu are nimeni o fixatie la ea

| ridhimagupta a răspuns:

Eu cred ca merita incercat, vorbeste cu ea pe facebook vezi cum decurge conversatia si daca e ok poti sa o inviti in oras, dar colegii tai poate fac asa ca o vad frumoasa si e bine ca nu pune suflet, pentru ca daca ar pune suflet in comportamentul colegiilor tai tot ea ar iesi ranita cand va stii ca ceva e al ei atunci nu va mai putea nimni sa il ia bafta

| Dracoola a răspuns:

Incearca-ti si tu sansa, nu stiu daca vei reusi, invit-o in oras, daca te refuza e destul de clar. Nu te preocupa de altii care o vor si ei, nu-i treaba ta. Tu joca-ti cartea ta. Invit-o in oras, vezi ce iese. Sau initiaza o conversatie pe facebook si vezi cum decurg lucrurile.