anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns rog sa o faca. Mi a intarziat menstruatia cu 7 zile am facut test si a iesit negativ dar cu toate astea sunt ingrijorata deoarece am dureri de burta si ma dor sanii(mentionez ca am avut relatii sezuale ultima data acum doua saptamani). Este posibil sa fiu insarcinata? Era sa uit, sunt un pic racita poate fi de la asta? multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti fi insarcinata, testul se poate face de-abia la 7 zile de intarziere din prima urina de dimineata si trebuie repetat obligatoriu dupa 3 zile ca sa te poti baza pe el.
Daca continua sa fie negativ, atunci poate chiar ai o problema serioasa. O intarziere de 7 zile nu mai are legatura cu raceala, e ceva mai serios care necesita urgent consult ginecologic.

| Anecherry a răspuns:

Da, poti fi racita; ca sa te linistesti poti sa-ti mai faci un test de sarcina. pe viitor ai mai multa grija de tine, pupici:*.

| Symona a răspuns:

Poti fi racita la burta sau sa-ti intarzie putin, dar sigut nu e nimic grav... ti-a intarziat doar o saptamanahappy nu am de ce sa-ti faci griji ca se poate sa-ti vina si de 2 ori pe luna sau delochappy o sa vezi ca o sa fie binehappy