Daca nu ai penetrat-o si doar ai introdus degetul nu are cum sa fie insarcinata, Pentru ca ea sa poata sa ramana insarcinata este nevoie de spermatozoizi care sa ajunga in ovul. Stii cati spermatozoizi exista in sperma in mod normal? Peste 100 000 000. Din astia uneori este posibil ca niciunul sa nu ajunga in ovul. Daca te-ai spalat pe maini si nu te-ai spalat cum trebuie probabil ai avut sub 50, ca sa nu mai mentionez faptul ca probabil te-ai uscat pe maini dupa, iar sperma nu rezista in mediu uscat, nu ai avut niciun spermatozoid pe maini. Data viitoare crede sfatul doctorului pentru ca stie ce spune, nu mai intreba aici.
Discomfortul prietenei tale este din cauza chisturilor si problemelor pe care le are la ovare, iar durerea de sani poate sa fie din cauza anticonceptionalelor.
Multumesc mult pentru raspuns..nu a luat inca anticonceptionalele asteapta sa ii vina din nou menstruatia sa speram ca va fi bine.Ne-am speriat foarte tare din cauza asa zisei menstruatii pe care a avut-o dar in cantitate putina.
Daca a venit ciclu cum naiba sa fi ramas gravida, tu macar sti cei ciclu informeaza-te
Pai m-am informat si ciclul din cate stiu e perioada de 28 de zile iar menstruatia e perioada in care sangereaza de3-4 zile.Deci da m-am informat iar tu nu poti spune ca '' a venit ciclul ci i-a venit menstruatia ''.Si am intrebat deoarece a fost foarte putina cantitatea si ne temeam sa nu fie menstruatie peste sarcina. Oricum merci pentru raspuns.O zi faina!
Nu,ciclu este curatarea organismului de ovul asta este cauza a ramane gravida pe timp de ciclu e imposibil, fertilitatea este doar la jumatatea ciclului cand se elibereaza un ovul mostenit de la nastere un numar finit
Ba da sunteti fenomenali cu paranoia asta aici pe TPU cu sarcina asta, o sa ajungeti sa intrebati in *** daca poti ramane gravida o tipa daca te-ai masturbat gandindu-te la ea. da-o in **** ma-si de treaba daca si ginecologu zice ca nu are nimic cum crezi ca putem noi sa stim mai bine? crezi ca avem sateliti indreptati spre uteru aleia? sunt zeci de cauze chirurgicale de dureri abdominale difuze si alte sute de cauze medicale asa ca nu mai veniti cu intrebari idioate aici.
00Andreea008 întreabă: