| Sмιle a întrebat:

Buna Tuturor! :* Dati-mi si mie un sfat, problema e destul de grava! Piretena mea cea mai buna, s-a indragostit de un baiat atat de mult incat ne-am certata de cateva ori din cauza lui, eu i-am spus ca baiatul acela nu este pentru ea si ca nu o merita, da ce sa-i faci omului indragostit! Oricum, ea a avut curajul sa-mi spuna ca a fost o prostie mare mare. straight face S-a pozat nud, si i-a dat pozele prietenului ei! In momentul acela am avut in soc, insa n-am sa o parasesc. Revenind la discutie, acum ceva timp s-au despartit iar el pentru a rade de ea, a postat acele poze undeva pe un site. nu mi-a spus exact. Acum nu stiu ce sa-i mai spun cum sa o mai consolez, plange de 3 zile incotinu numai iese afara nu nimic. Si o inteleg ca na' e nasol sa rada toata lumea de tine. I-am spus sa fie indiferenta sa nu bage lumea in seama. Stiu ca nu a avut minte cand a facut asta si nici nu s-a gandit la consecinte dupa aia. Puteti sa comentati orice nu va judec, stiu ca e nasol. Acum ajutati-ma ce sa-i mai zic? cum sa o mai consolez? Cum sa o conving sa iasa din casa! Multumesc mult, pentru intelegere si sfaturi, dau Fundita! kiss

Răspuns Câştigător
| iarin a răspuns:

Nu o parasi si cat despre acele poze tooootuuull trece! O sa rada peste ani de prostia ei. Acum trebuie sa dovedeasca celor apropiati ca a gresit si ca el s-a folosit de ea. Oricine are niste poze mai indecente sau penibile dar daca unii atat au in minte... Spune-i ca e o greseala de moment si ca lumea o sa uite repede oricat de dificil ar fi, in mintea ei o sa se invinovateasca daca nu o incurajezi. Bafta! :*

15 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Fii lângă ea. Încurajeaz-o să treacă mai departe şi să îl uite pe tipul acela care a făcut-o să sufere. Dacă nu a vrut să te asculte şi a fost chiar proastă, atunci merită ceea ce i s-a întâmplat ca o lecţie să nu mai repete aşa ceva niciodată. Nu o abandona. Scoate-o afară, la plimbare sau la un film. Încearcă să îi spui glume, amuz-o. Gândeşte-te şi sigur o să ai alte idei.

| HueyFreeman a răspuns:

Caz pierdut, amandoi. Asta se intampla cand ai creierasul mic si neted de patineaza musca pe el. El este un imbecil pentru ca a facut asa ceva, iar ea este proasta pentru ca nu poate gandi pentru binele ei.

| KinderBeeeib a răspuns:

Spune-i ca baiatul ala e un idot si va plati. vorbeste cu el eventual gaseste ceva cu care sa-l santajezi

| Ankutzaaa a răspuns:

Ce idiot!straight face
Scuze dar amanoi sunt prosti.
Pentru ca daca era nu ii trimitea poze nu avea de ce sa sufere acum.Si eu e un prost educat, un jeg..cum poate sa faca asa ceva?
E un distrus!
Spune-i prietenei tale sa se linisteasca, pana la urma totul va fi bine.Altadata sa aiba mai multa grija!
Va pup:*

| William a răspuns (pentru Ankutzaaa):

Acel baiat considera ca ce a facut el este amuzant. Sunt sigur ca nu isi da seama cat de mult sufera fata aia. PS: si eu faceam la fel in locul lui, poate scoteam cateva poze la imprimanta si le lipeam prin scoala sau prin oras.

| Ankutzaaa a răspuns (pentru William):

rolling on the floor

| Sмιle explică (pentru William):

Dece sa faci asta? Pune-te putin in locul ei, ti-ar conveni?!

| William a răspuns (pentru Sмιle):

Banuiesc ca esti fata, deci nu ai cum sa intelegi cat poate sa fie de amuzant pentru unii baieti sa faca de ras pe altii. Si sa stii ca eu nu as ajunge niciodata in situatia ei. Sa fim seriosi, ce putea baiatul ala sa faca cu niste poze cu ea dezbracata daca nu sa le puna pe facebook sau pe unde le-a mai pus.

| Ankutzaaa a răspuns:

Si inca ceva, te rog fi alaturi de ea.
Acum are cea mai mare nevoie!:*

| Sмιle explică (pentru Ankutzaaa):

Bineinteles, ca voi fi langa ea!

| Ingerasulinocent a răspuns:

Trebuie sa o lasi sa se linisteasca. Dar tot nu inteleg, de ce s-a pozat nud? Adica ea acum are nevoie de razbunare, trebuie sa il puna intr-o situatie la fel de jenanta. Ce varsta are prietena ta?

| VeteranReintors a răspuns:

Salut! Situatia e nasoala. Nici nu stiu ce sa zic. Eu, in locul tau, as merge la el si las cam speria sau şantaja cu ori ce. Poate ii poti sparge adresa de mess (suna absurd). Succes! Funda!

| mitika12 a răspuns:

Pai spune-i ca baiatul nu este nimic mai mult decat un ratat adica cum sa posteze asa ceva! Ai putea sa-i spui ca nu trebuie sai bage in seama pe toti care vb urat despre ea si sa-i spui ca are nevoie de putin aer si sa iasa putin impreuna cu tine la o inghetata!

| Constantin1963 a răspuns:

Cred ca ar trebui ca in primul rand sa fi alaturi de ea, spune-i sa nu merita sa planga pentru un nesimtit.Mai sunt milioane de alti baieti! Bafta!

| CosminYo99 a răspuns:

Zii la fata, ce par frumos ai, ce ochi frumosi ai, ce frumos te-ai imbracat.