| anonimus1111111 a întrebat:

Buna tuturor!

De aproape un an am o relatie frumoasa, bazata pe iubire, incredere si devotament din partea amandurora. Insa de aproape 2 luni de cand studiez in alta tara, lucurile s-au schimbat (si nu in bine, cum as fi crezut). Certurile au inceput sa apara tot mai des, nu gasim o cale de mijloc si am inceput amandoi sa ne intrebam daca se mai merita sa contiuam si, cel mai rau, daca mai suntem impreuna. Tin enorm de mult la el si nu vreau ca din cauza distantei sa ne despartim. insa chiar nu mai stiu ce pot face pentru a salva relatia asta. De aceea am nevoie de un sfat, ceva, sa o pot scoate la capat. Sa las sa treaca cateva zile sa vad daca merita sa continui sau sa ii pun capat acum? Ajutoor!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti un timp sa vezi cum evolueaza lucrurile intre voi. De dragul relatiei frumoase pe care ati avut o. Distanta a stricat lucrurile intre voi el neputand sa accepte faptul ca nu mai esti langa el. Daca nimic nu se schimba in ciuda eforturilor si insistentei tale atunci nu prea mai ai ce face si trebuie sa pui punct chiar daca te doare sa renunti la el. Numai bine

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Usor de intrebat, greu de raspuns, doar voi stiti toate alea ce va macina.
In orice relatie trebuie rabdare, incredere, toleranta, speranta de mai bine.
Si studiile si cariera sunt foarte importante pentru viitor!
Success!

| Necunoscut112 a răspuns:

L-ai întrebat vreodată care este părerea lui sinceră despre relaţia voastră la distanţă? Dacă îţi spune că nu îi convine situaţia asta şi nu crede că poate funcţiona în condiţiile astea, cel mai probabil ar trebui să vă despărţiţi, deoarece nu va fi fericit şi s-ar putea ajunge pa chestii mult mai urate, cum ar fi înşelatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taie tot acum. Doar pui sare pe rana. Pierdere de vreme.

Răspuns utilizator avertizat
| Matteo1234 a răspuns:

Aici e destul de greu crede-ma, daca esti la distanta de ea nu prea e ok, decat daca ai mare incredere in ea, stai sa-ti zic de ce e rau, pentru ca tu fiind la distanta ea poate sa faca ce vrea, in sensul ca te poate mintii ca face ceva cand de fapt face altceva, sti ce zic? Si poate nici nu mai simte afectiunea aia pe care tu banuiesc ca i-ai dat-o la un moment dat, lucru care o sa o imping sa-si caute alta relatie si sa o termine pe cea cu tine si mai rau, sa faca o relatie pe la spatele tau, e destul de greu sa intretii o relatie la distanta, trebuie sa aveti incredere unul in altul, dar daca amandoi va certati des, cum ai spus tu, si daca deja ati ajuns la intrebarea "Daca mai sunteti impreuna" e deja greu, eu zic sa ai o discutie serioasa cu ea, puneti tot cap la cap si vedeti ce iese dupa, daca nu ramai cu ea, stai calm, nu e sfarsitul lumii, bafta