Din punctul meu de vedere, daca tu stiat de la inceput ca este cam golan si tie nu iti plac genul aceste de persoane, de ce ai mai iesit cu el la o intalnire? Consider ca ai exagerat putin cu acel pumn, insa cred ca ai procedat bine cu sprey-ul, pentru ca nu stii cum ar fi putut reactiona, mai ales ca era nervos. Ca si sfat, ti-as spune sa nu mai iesi cu tot felul de persoane pe care nu le cunosti, pentru ca in ziua de azi sunt tot felul de indivizi care iti pot face rau. Ai grija de tine. Data viitoare cand cineva mai face un gest care este usor deplasat, nu mai reactiona chiar asa de impulsiv, pentru ca poate fi doar o mica gluma, asa ca mai bine i-ai spune persoanei respective ca nu esti de acord cu gestul facut.
Foarte bine ai procedat. Daca nu faceai asta, el ar fi avansat si cine stie ce se mai intampla.
DA! E bine ce ai facut! Cel putin de acum incolo nu te vei mai combina cu golani...
De circ e putin spus . parca e speriata de bombe fata, dupa ce ca ii da una in nas mai are si sprey la ea doamne doamne. E plina ROmania de violatori sau ce?
Aaa da,cam este sa stii, fara gluma. Nu tocmai violatori, dar e suficient sa se incalzeasca omul putin si ia sa vezi. Am prietene care efectiv au fost pipaite in troleu de fata cu ceilalti si nesimtitul a coborat dupa ele. Deci da, a ajuns o necesitate si ala daca nu au un barbat dupa ele. Tu iti dai seama ca jumatate sau mai bine din barbatii care plang pe aici vor sex? Pai o parte vor incerca sa si obtina cumva, fortat probabil.
Mai, sa vrei sex nu e ceva rau, zic eu. dar sa faci ce ai spus acolo " Am prietene care efectiv au fost pipaite in troleu de fata cu ceilalti si nesimtitul a coborat dupa ele." e intr-adevar scarbos si aia merita bataie de aia sanatoasa, adica sa se lase cu maini si picioare rupte. dar asa sunt numai patetici aia care sunt condusi de capul mai mic, cum am zis mai sus, nu poti face fata hormonilor dar nu toti sunt paraziti.
Tare faza ! Faceam infarct de ras daca vedeam asa ceva. Alta data nu mai iesi cu golani, alege baieti cat de cat normali, desi stiu ca trebuie sa pierzi ceva timp cu ei ca sa ti se ' deschida '.
Puteti spune mai pe larg de ce e bine ce am facut...am inteles ca e bine dar de ce, plus ca ma simt vinovata, adica nu e ca si cum m-a violat sa ceva...
Anonim519 întreabă: