anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor! De doi ani am o relație cu un bărbat însurat, eu am 23 de ani, iar el are 39. Ne vedem mereu, recunosc îmi place de el, dar sunt conștientă că are familie și nu o sa îi fac rău niciodată. Într-o zi i-am spus să încheiem orice legătură că așa e mai bine, dar el nu vrea și insistă să ne vedem in continuare. Îmi este frica sa nu rămân gravida cu el și de aceea nu as mai continua, până acum totul a fost OK dar nu putem ști ce va fi, in ziua de azi nu prea mai sunt sigure metodele contraceptive. Îmi este frica sa mai continui

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Și... ce te oprește să te oprești?!?

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar vrei sa fii a treia roata de la bicicleta, uzata, terfelita, ascunsa, tinuta numai sa satisfaci un madular de barbat, urata si hulita de toata lumea, inclusiv parintii tai daca afla, sa fii vesnic singura si sa-ti plangi in pumni? De ce?

In loc sa fii fericita, sa iesi in lume cu barbatul iubit, sa ai casa ta, sa ai concedii de vis, copilasi si sa fii complet fericita?

Stii, totul se termina rau, cand tu faci rau altora.
Karma asta te loveste cand te astepti mai putin si-ti da sa suferi cat nu-ti imaginezi, ca-n cazul de fata sunt 3 persoane care sufera din cauza ta: sotia lui si cei doi copilasi ai lor (da, ti-am citit celallat topic chiar daca l-ai trecut sub anonimat pe un site unde esti oricum anonima).
Imagineaza-ti cat de bine iti va fi cand vor afla toti: parintii si rudele tale, rudele lui, sotia, copii, vecinii, colegii de munca si totul pentru ce?

https://www.tpu.ro/......-si-copii/

| Roliii a răspuns:

Cum de te-ai combinat cu ceva ca el si nu cu cineva ca mine sau altul ( 25 de ani), doar de curiozitate? Ii ocolesti pe baietii buni si le dai credit la fraieri

| iulia0514 a răspuns:

Pai spune-i pa și pusi lare vedere! Dacă te iubea își lăsa nevasta și copiii dar doar te folosește tu pentru el ești doar o jucărie sexuala după ce se satura își caută alta și alta și asa mai departe! Asta in cazul dacă nu are deja încă vreo 2 -3 în fine e alegerea ta! Dar a-și dori sa te pui în locul soției și a copiilor eu sincer a-și găsi o modalitate să îi spun soției cu ce se ocupa scumpul ei bărbat! Drept să-ți spun astfel de specimene nu pot fi numiți bărbați nici măcar boi ca ar fi o jignire la adresa animalului cred ca gunoi e mai potrivit! E strict părerea mea personala!

| wildthing a răspuns:

"Într-o zi i-am spus să încheiem orice legătură că așa e mai bine, dar el nu vrea și insistă să ne vedem in continuare."?!
Serios?! Dar ce e el, stapanul tau?!
Sigur ca el nu vrea, pentru ca are la dispozitie o pasarica tanara, fara obligatii. Tu chiar nu-ti dai seama ce reprezinti pentru el? Pentru el esti doar un "recipient" in care se descarca. Daca te-ar fi iubit/respectat, si-ar fi parasit nevasta in favoarea ta.
Chiar nu te deranjeaza statutul pe care-l ai in relatia cu el? Pe tine te ingrijoreaza doar riscul unei posibile sarcini?

| iulia0514 a răspuns:

Nu toți bărbații au amante nu trebuie sa îi punem pe toți în aceeași oala

| iulia0514 a răspuns:

Hmm frumos ce pot spune, important este ca nu o aflat muierile ca atunci ar fi fost bai mare

| iulia0514 a răspuns:

Înseamnă că și ele aveau amanți la rândul lor

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valeuuuu tu esti la varsta la care trebuie sa strabati cearsafuriile caminelor studentesti si sa iti traiesti studentia la maxim cu petrecere si voie buna nu sa fii carpa de sters pe jos a unui barbat insurat care este clar SCLAVUL SOTIEI. Daca te iubea DIVORTA

| iulia0514 a răspuns:

Nu fi asa sigur ști gluma aia cu Maria și Ion?

| ajutuamenilananghie a răspuns:

Doi ani este o perioada totusi lunga mai bine ai termina pana nu esti si mai adanc in chestia asta si incepi sa il iubesti cu adevarat

| ania a răspuns:

Dumnezeu sa iti dea putere sa rupi aceasta relatie.Nu esti sclava nimanui.Ai fi mai fericita sa te rogi lii Dumnezeu sa te ajute sa gasesti pe cineva care sa fie doar al tau, sa se cadstoreasca cu tine., nu sa iti risipesti tineretea aiurea.