Ignora-l pur si simplu, nu merita sa ii raspunzi cu aceias moneda unui idiot care ma-sa nu a stiut sa il educe si care habar nu are sa vorbeasca civilizat, nu te cobori la nivelul lui la un moment dat trebuie sa se potoleasca
Fata! nu-l baga in seama, am tecut prin aceeasi problema cu fostul meu iubit daca nu ii dai atentie el va inceta, ca stii vorba aia prostii sa i tratezi cu indiferenta
Odata ce te-a pierdut, a aparut frustrarea in inima/mintea lui, ceea ce l-a dus la acest mod de a te baga in seama si anume jignirea. Exista si acest gen de baieti, care trec de la o extrema la alta ( de la sentimente de adorare la jigniri s. a.)
Ceea ce poti face, tine de rabdarea/toleranta ta. Trebuie sa il ignori o buna perioada de timp, pentru ca el sa se plictiseasca. Daca o persoana iti spune ca esti in X fel, nu inseamna ca asa si esti. Daca iti spun mai multe persoane(5-6) ca esti in Y fel, atunci poate ar trebui sa faci mici/mari schimbari. Deci, faptul ca te jigneste nu e decat o punere la incercare a tolerantei/rabdarii tale. Bafta!
[Yana]
Uital, si nu mai reactiona la insultete lui, nu te merita, cu asa baieti nu merita sa fii, urasc asa baieti care stiu doar sa insulte, evital si incearca sa nu mai tii legatura cu el
Chestia e ca noi nu mai vorbin deloc de un an... A incetat cu jignirile timp de aproximativ 10 luni si acu iar a inceput.Am incercat sa il evit dar e foarte greu pentru ca sta langa mine. Oricum va multumesc ca mi-ati acordat putin din timpul vostru.Multumesc si pentru raspunsuri. O zi placuta in continuare
A reinceput tocmai pentru ca si-a adus aminte de tine si de sentimentele pe care le avea odata(sau nu). Oricum, noi putem spune multe, insa tu vei face ceea ce crezi tu ca va fi mai bine pentru tine.
[Yana]