Sa te angajezi ce vrei sa faci, multi au serviciu si fac si facultate, daca nu te descurci renunti la facultate si te duci la munca, parintii numai sunt obligati sa iti dea, ai prieten munciti amindoi nu doar el si tu stai ca parazitul nu faci nimic doar ceri, lasa facultatea ca nu te ajuta la nimic.
Deci consideri ca studiile sunt o prostie nu?
O pierdere de timp si de bani
E clar atunci dacă produci pe șantier 5000 lei în loc la birou ca inginer 1000 lei inseamna ca facultatea e degeaba.
Fă ce vrei e treaba ta tu crezi ca toti ăia cu facultate au salariu 5000 de lei? Fa facultate si vezi tu ce serviciu gasestisi ce salariu vei primii.
Profita draga mea de ce ți a Dumnezeu, dacă îi dăruiești sex profita de el, sexul costa, un Nr pe centura e 100 de lei, tu ești fata frumoasa, tânără una că tine ajunge la 100 de euro, vezi și de video chat sau only în viața totul e permis și crimă
Nu vreau sa profit de el!
Atunci nu te plange
"...Tot ce fac e sa lucrez de 2 3 ori pe luna pentru putini bani și nu-mi ajung sa ma descurc cu facultatea."
Poti sa ne spui si noua ce job este acela unde lucrezi doar de 2-3 ori pe luna? Inca nu am auzit de asa ceva.
În mall la așezat haine sau la marfa
Pai, ia-ti job de sambata si duminica, muncesti 8-10 zile pe saptamana si castigi foarte bine, ca-n weekend se plateste dublu.
A și eu timp liber nu mai am nu? Sau în weekend sa mai fac alte teme.
Chiar si in weekend lucrezi 8 ore, dormi 7-8 ore si tot iti raman 8 ore pentru teme si relaxarea.
Deci: tu ce vrei, bani sau timp liber?
Sa invat
Atunci limiteaza-te la cat bani ai nu mai faci cheltuieli deloc, stai acasa la parinti, mananci de la ei si inveti.
cand iti permiti iti iei job si muncesti, daca in wekeend nu ai chef sa castigi niste bani.
Este in orice caz rusinos sa tot imprumuti bani de la unii si altii, in loc sa pui mana sa muncesti ca sa-i castigi singura, asa cum este normal si cinstit.
Am zis ca invat în eekenduri
Sigur, ai timp si de invatat in weekend!
Lucrezi 8 ore
Dormi 7 ore
Inveti 5 ore
si-ti raman de recreere inca 4 ore
Deci 24 de ore complete, cu tot ce vrei in ele, doar vointa sa ai!
Si când ma duc și la ore și fac și temele și licenta si examenele restantelor?
Evident ca nu ai citit ce ti-am scris: sambata si duminica!
Tu vezi ce scrie acolo sau nu judeci? Lucrez dar pot ft rar din cauza examenelor
Tu ai 7 ani de acasă, sau?
Am făcut facultatea la seral, așa că știu că se poate face și școală, și serviciu. Nu mai veni cu scuze de copil răsfățat!
Am examene multe si licenta.Si da lucrez dar rar în regim zilier si asta nu ma ajuta mult.
În anul când am absolvit, pe lângă examene plus licență, trebuia să plec în delegații în provincie și ca să fie și mai interesant, tatăl meu a murit de cancer la plămâni. Chiar îi spusesem profului îndrumător de proiect că vreau să-mi bag picioarele și să amân anul. Din fericire, m-a convins că se poate și am tras efectiv de mine.
Și, ca fapt divers, eram și căsătorit, cu doi copii mici.
Deci crede-mă, se poate!
Poți face bani și pe lângă facultate. E alegerea ta cum anume vrei.și depinde și de aptitudinile și calitățile tale.
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: