În primul rand
Încearcă sa fi mai activ în clasa, sa faci glume cu colegii tai
Și poți sa o rogi pe diriginta/dirigintele sa te poată muta cu o banca în spatele.
Încă un sfat, vorbește cu părinții tai, mai ales cu tatăl tău
El iți poate da sfaturi mai bune decât ți-le poate da cineva dintre noi.
Tatăl tău se poate implica
De exemplu sa vorbeasca cu dirigintele sa te mute langa ea
Dar după acest lucru
Încearcă sa fi mai lejer cu ea, dai numai ei importanta
Fain niște glume. Fa un test mic
Fa o gluma de aia proasta care nu are nici-un sens
Și vezi dacă rade (dar numai după ce prinzi curaj)
Dacă ea rada ei bine asta înseamnă ca ai dat-o pe brazda și ca este atrasa de tine
Dupa aia o poți invita la un suc etc
Ia dupa aia întreab-o dacă vrea sa fie cu tine
Sigur o sa-ți răspundă pozitiv
Bafta!
Mersi, toate raspunsurile au fost folositaore, dar al tau chiar m-a incurajat si am sa fac asta, dupa ce trec de simulare, ofc.
Iti meriti funda. Take care.
Ia-ti inima in dinti (ca nu ai ce pierde de fapt) si spune-i ca o placi! Apoi intreab-o daca vrea sa fie prietena ta!
In afara de un refuz, nu ai ce pierde, dar daca nu incerci, s-ar putea sa ti-o ia altul!
Meh, nu cred ca merge asa, nu sunt eu Fat Frumos sa-mi cada toate in brate, prefer sa o iau cu usurelul, mersi de raspuns
Mi se pare ca iti complici aiurea existenta, adica ar fi mult mai bine pentru tine daca ai vorbi cu ea despre asta decat sa tii atatea pentru tine.Ar trebui sa vorbiti intre 4 ochi si sa vezi ce parere are si ea poate simte la fel. Iubirea este frumoasa si aceste sentimente sunt incredibil de puternice insa poate fi si foarte dureroasa daca nu e impartasita.E greu dar in principiu ar trebui sa te apopii mai mult de ea dar subtil gen ca sa nu pari disperat.Eu te sustin si iti doresc multa bafta si sper sa reusesti sa o cuceresti pe fata visurilor tale , si nu uita daca nu va fi sa fie cineva undeva acolo te asteapta .
Ai dreptate... pacat ca nu pot da mai multe funde, ca as da tuturor... mersi de raspuns.
In primul rand ar trebui sa incepi sa vorbesti cu ea, sa faci glume, sa o faci sa zambeasca adica sa o faci fericita, dupa, cand vezi ca ii place compania ta, ii poti arata ca o placi in gesturi subtile, spre exemplu, ii pui mana la ochi ( Stii tu, chestia aia cu ghici cine e ) si atunci cand ghiceste o imbratisezi pe la spate si o pupi pe varful capului (asta o poti face cand sunteti singuri, e mai bine decat sa te vada toata clasa) si daca vezi ca ea iti accepta gesturile astea o poti invita intr-o zii la o plimbare si stii ceva gen o poti lua de mana si ii spui ce sentimente ai pentru ea, chiar daca esti timid, incearca, daca nu o faci tu o sa o faca altul inaintea ta si atunci o sa iti para rau ca nu ai facut-o la timp, in plus, daca o faci, ce ai de pierdut? o viata avem, nu ai 10 ca sa o poti cuceri in alta. Oricum cel mai important e sa o faci sa zambeasca, fii jucaus si sa ii acorzi multa atentie. Bafta!
Nu sunt genu' de baiat care face genul acela de gesturi, nu-mi sta in fire... ) Dar mersi de raspuns, ai fi meritat si tu o funda...
Aceeasi problema o am si eu. Cand sunt langa fata pe care o plac incep sa ma intimidez si sa fiu neindemanatic. Dar din cate am aflat trebuie sa ai incredere in tine si sa vb cu ea pana veti deveni prieteni si poate chiar mai mult
Well, trebuie sa facem amandoi ceva in privinta asta... succes.