| alina9012 a întrebat:

De o luna si 9 zile iau anticonceptionalele artizia.De la inceputul primei folii am o sangerare foarte usoara, chiar si dupa terminarea primei menstruatii.De asemenea am inceput inca o folie, la sfarsitul celor 7 zile de pauza si deasemena am sangerat usor, insa in prima saptamana a foliei 2 am omis 2 pastilute(ziua 4 si 5 dupa menstruatie), le-am sarit si am luat-o pe a 3-a seara, insa ziua am avut contact sexual, folosind ca metoda de contraceptie coitul intrerupt.si de cand am luat aceea pastila nu am mai omis nici una, insa la fel sangerez usor.Care este cauza? am cititi pe prospect ca este normal sa se sangereze usor primele 3 cicluri, insa exista vreun risc datorita omiterii mele? multumesc mult

3 răspunsuri:
| MaximAmSpus a răspuns:

Foloseste prezervativul! nu conteaza ceea ce spune el.Foloseste-l,nu te nenoroci pe tinewinking

| anka89 a răspuns:

Dap este asa cum scrie pe prospect,dar cel mai indicat ar fi sa fie prescrise de gihecolog in urmaunui conrtol si ai putea sa ii pui si aceste intrebari.Din cate stiu eu pastilele anticonceptionale iti refleaza menstruatia, sa nu uiti nici una, in timp ce iai pastile si una singura sa uiti si sa ai contact sexual ai putea ramane insarcinata imediat.Indicat ar fi ca la fiecare 3 luni sa faci pauza de o luna.Eu una te sfatuiesc sa te consulti cu un ginecolog pentru prescrierea anticonceptionalelor, deoarece depinde de la organism la organism cum isi vor face efectul, si nu ma refer ca ai putea ramane insarcinata daca le iai ci te pot duce la luarea in greutate fara sa iti dai seama

| alina9012 explică:

Contraceptivele mi-au fost prescrise de medic, si sunt cu un nivel mai scazut de hormoni