anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!

De un timp o fata de 15 ani cred ca ma place.Rade la glumele mele, povesteste cu mine si nu este zi in care sa nu-mi zambeasca macar o data.O data chiar mi-a spus in fata ca ma place si ca ar vrea sa fim impreuna.Cu timpul am inceput si eu s-o plac.Are prieten si cred ca vrea sa se desparta de el plus ca nu suntem din acelasi oras doar invatam la acelasi liceu.Ce ma sfatuiti sa fac? Pentru ca nu prea am experienta cu fetele.
FUNDA celui mai bun raspuns!

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea si ai rabdare pana ia o decizie.
Indicat ar fi sa te grabesti sa nu se razgandeasca. Posibil sa te astepte de mai mult timp.Nu trebuie sa fi expert sa spui ce simti, apoi vedeti voi happy. Bafta!

| Enna90 a răspuns:

Da-i o sansa, totusi e cam greu ca nu sunteti in acelasi oras, dar puteti comunica la scoala, sfat : nu ii cere prea multe pentru ca s-ar putea sa i sperii, fii grijuliu, afectuos, amuzant si protector! kiss Good luck!

| lolylolypops a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea, fii mereu sincer si fa-o sa se simta speciala pentru tine!

| GigiMenta a răspuns:

Raspunsul sta chiar in intrebarea ta :.O data chiar mi-a spus in fata ca ma place si ca ar vrea sa fim impreuna.Cu timpul am inceput si eu s-o plac." Succes la cucerit happy