Cel mai probabil te-a mintit, dar avand in vedere ca s-a intors a doua zi sa vada ce faci si daca iesiti eu cred ca ii parea rau pentru cum s-a purtat si ca, daca promite ca va fi sincer mai merita a doua sansa
Nu stie sa minta si, am impresia ca n-o face prea des. Daca consideri ca te place, de ce nu accepti sa iesi cu el? A gresit baiatul.Treci peste si vezi, poate iese ceva frumos. Intr-o zi, daca a mintit, probabil iti va spune adevarul si va veti amuza impreuna.
Acorda-i sansa de a repara greseala!
Te-a mintit e clar
E rusinos si nu stie cum sa te abordeze, cred ca te place si el pe tine, si nu vrea sa o dea in bara
Nu cred ca a avut motiv sa te minta. Deci de ce te-ar minti? Poate chiar asa s-a intamplat. Mai ales ca a venit a doua zi la tine.
Poate,dar ce mi-a zis e iesit din comun. Prima data ca a uitat ca se duce la mare si a doua oara ca a pierdut trenul.
Si eu am uitat ca trebuia sa plec la mare si mi-am facut bagajul de dimineata. Mai uita lumea. Iar cand a zis ca a pierdut trenul, poate chiar asa s-a intamplat si a fost doar o coincidenta.