| ILoveWeekends a întrebat:

Deci..acum cam o luna mai exact pe 5 august baiatul de care sunt indragostita m-a intrebat daca merg cu el a doua zi in satul invecinat la niste prieteni cu bicicleta la ora 13:00. Am acceptat. Era treaba sa mergem doar noi doi. Dar a doua zi cand m-am dus la el s-a intamplat ceva groznic. Mi-a spus ca atunci cand am venit manca si ca a uitat. Mi-a zis ca a venit bunica lui si ca va merge la mare si a uitat. Cum Doamne iarta-ma a uitat ca se duce in ziua aia la mare? M-a intrebat daca m-am suparat si am zis ca nu,desi chiar eram. Apoi mi-a zis ca se intoarce duminica. Faza e ca el chiar parea cam trist,poate intervenise ceva, dar eu tot cred ca m-a mintit.
A doua zi a venit la mine si m-a intrebat daca ies. Am zis ca nu am chef si l-am intrebat de ce nu s-a mai dus la mare. Mi-a zis ca a pierdut trenul cu un zambet cam rusinos. Cum Doamne iarta-ma sa pierzi trenul?
Acum voi ce credeti? M-a mintit nu-i asa? Ca asa mi-au zis si inca 3 prietene. Si daca da, de ce?
Multumesc tuturor celor care au citit asta si sper ca ma puteti ajuta. Daca vreti sa va mai dau detalii despre felul cum se poarta cu mine sau situatia lui de acasa spuneti-mi.

Răspuns Câştigător
| dongseng a răspuns:

Cel mai probabil te-a mintit, dar avand in vedere ca s-a intors a doua zi sa vada ce faci si daca iesiti eu cred ca ii parea rau pentru cum s-a purtat si ca, daca promite ca va fi sincer mai merita a doua sansa

9 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Te-a mintit, dar cred ca este mai rusinos.
Incearca sa-l inviti la un suc.

| Danysan a răspuns:

Ceva e dubios acolo laughing. Vezi ca umbla cu lucruri necurate laughing.

| Azµre a răspuns (pentru Danysan):

Da da... metin online și minecraft... principalele motive pentru care nu a iesți din casă.

| Danysan a răspuns (pentru Azµre):

Nu ma incurc cu din alea laughing
Sunt mai select -:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stie sa minta si, am impresia ca n-o face prea des. Daca consideri ca te place, de ce nu accepti sa iesi cu el? A gresit baiatul.Treci peste si vezi, poate iese ceva frumos. Intr-o zi, daca a mintit, probabil iti va spune adevarul si va veti amuza impreuna.
Acorda-i sansa de a repara greseala!

| NuMaContrazice a răspuns:

Te-a mintit e clar laughing
E rusinos si nu stie cum sa te abordeze, cred ca te place si el pe tine, si nu vrea sa o dea in bara laughing

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Nu cred ca a avut motiv sa te minta. Deci de ce te-ar minti? Poate chiar asa s-a intamplat. Mai ales ca a venit a doua zi la tine.

| ILoveWeekends explică (pentru 69AnonimuS69):

Poate,dar ce mi-a zis e iesit din comun. Prima data ca a uitat ca se duce la mare si a doua oara ca a pierdut trenul.

| 69AnonimuS69 a răspuns (pentru ILoveWeekends):

Si eu am uitat ca trebuia sa plec la mare si mi-am facut bagajul de dimineata. Mai uita lumea. Iar cand a zis ca a pierdut trenul, poate chiar asa s-a intamplat si a fost doar o coincidenta.