Mai sincer, poate omul a fost intr-adevar ocupat si nu a avut timp sa te sune sau sa iti dea mesaje, dar exista si posibilitatea sa se fi plictisit de tine.Eu zic sa il intrebi subtil sau sa ii bati apropouri gen "in ultimele zile nu prea mai mai sunat " sau ceva similar, nu stiu, sper sa iti fie de folos sfatul meu
Din punctul meu de vedere ar fi o relatie fara succes. Intoarce-te acasa, cauta-ti aici un Fat Frumos, si vei vedea ca e mai bine.
Pana la urma, din cate ai mentionat mai sus, pot sa inteleg ca intre voi nu e nimic. In sensul ca nu aveti nicio relatie.Nu sunteti combinati.Nu are nicio obligatie fata de tine.Nu trebuie sa-ti trimita mesaj, sa te sune atat de des, cat timp intre voi nu e absolut nimic.Decat o relatie mai mult de amicitate. Poate are prietena, mai sti?
I-a intreaba-l. Spune-i ce simti sau cel putin 'bate apropouri' asupra chestiei asteia. L-ai putea intreba din curiozitate ce a facut in ultimele zile si de aici ai putea afla motivul pentru care 'nu a dat niciun semn de viata'
Succes!