| hannah_9374 a întrebat:

Buna tuturor, deci eu am cunoscut un baiat de 2 saptamani in Italia, pentru ca sunt in vacanta la parintii mei, si intre mine si el s-a nascut ceva, am iesit impreuna, ne vedem, si el s-a prins mult de mine, a zis sa tinem legatura ca ar vrea sa vina in romania etc. Problema e ca el munceste zilnic la un bar, eu inteleg ca are de munca, dar de 3 zile nu mi-a trimis nici un mesaj, poate merg maine pe la el la bar sa-l vad, si nu stiu daca sa-i spun ca m-a deranjat acest lucru...sau mai bine sa o i-au ca pe un refuz din partea lui, ca nu ar mai vrea sa continuie relatia, voi ce credeti?
Va multumesc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut dragoste sau sex cu el?

| Marynna a răspuns:

Eu zic ca nu a avut timp... din ce povestesti tu este un inceput frumos de relatie, nu il strica cu reprosurilewinking

| vivigirl a răspuns:

Omul este ocupat. Doar nu ai vrea sa stea cu tine sau sa te sune toata ziua. Te inteleg si pe tine ca te simti singura da acordai putin timp si poate totul va reveni la normal happy.

Numai bine! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i un sex oral

| AnnUshcA a răspuns:

Buna. uite ce te sfatuiesc eu nu-l intreba nimica lasa. l poate a fost ocupat dar eu cred ca inainte sa se puna in pat putea sa. ti zica un nb... uite de ce zic prietenul meu la fel lucreaza de la 6 dimineata pana noaptea in constructii si nu uita niciodata de mine ba chiar in pauza de masa ma suna in loc sa mance deci du-te sa=l vezi nu-i spui nimic si asteapta sa vezi daca face la fel daca da data viitoare trebuie sa-o spui poate nu te mai vrea si nustie cum sa-ti spuna sa nu te supere :*

| butt3rfly16 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la el si sa vezi care este situatia:daca se poarta normal cu tine, e posibil sa nu o fi dat un semn de viata pentru ca a avut o problema, dar daca e distant si vezi ca nu te baga in seama atc comportamnetul lui are explicatie.Cand te duci sa-l vezi ar fi bine totusi asa printr-un apropo sa il intrebi ce a facut in ultimele 3 zile de nu a mai dat niciun semnhee hee. Baftawinking