Este incetatenita si cunoscuta zicala : ''copil care nu plange nu primeste tata''. Din cele prezentate reiese cat se poate de clar ca si tu esti cam in aceeasi situatie. Un pic de curaj din partea ta si s-ar putea ca totul sa se rezolve in mod fericit. Succes!
E valabil si pentu femeia care nu cere sa nu i se dea "tâță"?
Uite ce cred eu: Cred că nu e ok să te jignească doar pentru că e deranjat de prezența anumitor persoane lângă tine. Nu poate să îți trântească în față "proastă" și "handicapată" doar pentru că ceva nu îi convine lui. În trecut a dat semne că te place, ok, dar nu a făcut nimic în legătură cu asta. Practic a pierdut cursa.
Acum are o prietenă sau nu mai are, nu contează, ideea e că s-a terminat iar lucrul ăsta nu trebuie să îi intre lui în minte ci ție. Cred că ești o fată drăguță care va atrage atenția și altor băieți și poate și tu vei începe să le acorzi lor, pentru că, de ce nu?
Macar nu vei fi alintată "proasta mea" sau "handicapata" mea. E foarte urât, tu ca fată, să îți spună cineva așa. E umilitor, din punctul meu de vedere, și să nu îndrăznești să spui că poate e gelos sau nu știu ce. Stai mai la distanță de el. Pare o relație nesănătoasă. Cât despre prieteni tăi: văd că nu le este greu să îți dea raportul la ce spune el și să nu le pese de sentimentele tale. Ai grijă! Nu știu de ce dar îmi par cam șerpișori. Am avut o prietenă și auzeam jigniri aduse la adresa ei pe la spate dar față în față vorbeau cât de cât ok cu ea dar niciodată nu îi spuneam cuvintele exacte spuse de ei dar în schimb încercam să o avertizez. Îmi era greu să îi spun: "Uite ăla a zis că ești urâtă... Ăla că ești proastă... Etc" Nu puteam să îi spun așa pentru că eu nu o consideram proastă și nici urâtă. Era prietena mea și mereu încercam să o feresc de ei. Dar dacă prieteni tăi nu au nicio problemă în a-ți spune proastă și handicapată, înseamnă că au același părere despre tine.
În concluzie: NU FI MOLAIE! (Adică moale
Ai grijă la "prieteni"și îndepărteazăte de relațiile nesănătoase pentru că stima ta de sine va avea de suferit.
Succes!