Inseamna ca, chiar avea sentimente reale fata de tine daca a inceput sa nu te bage in seama. Pai ai putea indrepta lucrurile intr-un singur mod: cel mai frumos ar fi sa ii spui in fata ca iti pare rau si ca nu ti-ai dat seama ca si tu ai sentimente fata de el, asta daca accepta sa vorbesti cu el. Dar exista si varianta sa nu mai vrea sa te vada in fata ochilor niciodata. Ai putea sa incerci sa ii transmiti printr-o colega toate aceste lucruri, dar la fel. s-ar putea sa se intoarca roata. Ai gresit mult, asa am patit si eu cu o fata recent si sunt foarte nervos, dar totusi daca ar veni la mine sa imi spuna ca a gresit si etc, as ierta-o. Totul depinde de el acum.
Ultima data cand am vorbit cu el mi-a zis asta "ce nu te omoara, te face mai puternic"..ca sunt o fata cruda la inima, fara sentimentesi ca eu l-am ajutat prin asta, devenind puternic sau cam asa ceva.
Poi ii aplici si u aceeasi regula mai intai il faci gelos apoi te dai pe langa el ii ceri ajutor la vreo materie il pupi chiar daca e nevoie:*
Acum el e ranit, Gandeste-te l-ai refuzat de 2 ori.
Sunt sigura ca inca te place, cel mai simplu e sa-i dai un mesaj de genu "Sa stii ca mi-e dor sa mai vorbim, Imi lipsesti". Daca nu e genul care poarta ranchiuna si inca te place o sa te ierte si atunci totul este bine. Mult Succes:X!
Mutubal întreabă: