| SuperBiby a întrebat:

Din clasa a 6 a s-a mutat la noi in scoala un baiat super dragut! Noi suntem impartiti in 3 clase, A, B si C. Eu sunt in clasa C, iar el in B.Toate fetele din clasa a 6 a sunt innebunite dupa el. La inceput mie nu mi-a placut, insa, cand eram la magazinul scolii, a venit si el impreuna cu un prieten de al lui la magazin, si ma intreaba daca vreau sa merg in fata, iar eu i-am spus ca nu, si s-a dus el. De atunci a inceput sa imi placa. A doua faza, a fost cand mi-a cerut prietenia pe Facebook si m-a intrebat despre un joc, iar eu i-am raspuns. Urmatoarea faza s-a intamplat la ziua unui coleg, cand am inceput amandoi sa vorbim si mi-a cerut telefonul(iPhone 4 big grin ) pentru a se juca, iar eu i l-am dat, si tot felul de faze din acestea. Am crezut ca ma place, dar acum nu mai sunt asa sigura. Cum ieri am inceput scoala (clasa a 7 a), ma tot uitam pe geam sa-l vad daca e in curte ( daca joaca fotbal), si era. Era mult mai dragut decat in clasa a 6 a.
Va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Georgiana05 a răspuns:

Ce draguta mai era perioada cand imi placea de un baiat doar pentru faptul ca se uita la mine laughing.
Pai ce sa zic. Daca-l placi, eu te-as sfatui sa-i dai inainte! Vorbeste cu el din ce in ce mai mult, sa-l cunosti mai bine, sa-i stii caracterul, si chestii de genul, dupa care bate apropouri [ asta doar in cazul in care nu-ti va cere el inainte prietenia ].

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat