Bună!
Din păcate, în urma tratamentului cu AC şi a lipsei menstrei în cele 2 luni, "calculul" făcut de tine ( pentru perioada ovulaţiei ) NU este relevant/corect :(
NU se poate face acest calcul în condiţiile date!
Sunt necesare datele CM pe cel puţin 6 luni consecutive - iar în cazul tău, pe cel puţin 9-12 luni consecutive...
Iar tu NU ai decât datele pe luna septembrie ( irelevantă deoarece era după AC ) şi decembrie ( irelevantă deoarece era după 2 luni de "pauză" )!
SINGURA soluţie - în cazul tău - este folosirea testelor de ovulaţie!
Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat în 11 Noiembrie 2013 :
http://www.tpu.ro/......orim-tare/
Mai mult, testul de sarcină făcut la 7 zile după ultimul contact sexual este neconcludent : l-ai făcut DEGEABA :(
Un test concludent se face la cel puţin 21 de zile DUPĂ ultimul contact sexual neprotejat!
Toate cele bune.
Stai calma altele ar sarii in sus sa vada doar o line dar cum tu vrei sa ai un Bebe cred ca e o trauma sa o vezi.Si Iubita mea are Ciclu Neregulat si e destul de Greu sa identifici cand are loc Perioda de Ovulatie. Conform studilor Medicale -Perioada Fertila are loc dupa a 11 Zi a Ciclului Menstrual si tine in jur de 5-6 Zile.In a 14-15 Zi are loc Ovlualtia din Ciclu Menstrual.Deci ca sa ramai ar trebui sa ai contact sexual dupa a 11 Zi din Ciclu pentru ca, chiar daca nu exista Ovul de Fecundat, Spermatozoizii rezista in Vagin intre 3-5Zile,iar daca Ovulu coboara poate sa dea de ei acolo. Ovulu este eliminat in maxim 2 Zile iar dupa asta iar sacad Sansele de a ramane.Deci intre a 11-Zi de Mnestruatie si a 18 ar fi Indicat sa o face-ti la greu.Cum ai un Ciclu Neregulat e foarte greu sa Identifici Perioada de Ovulatie, sau Inceputul Perioadei Fertile.Cea mai Indicata Metoda e sa Iti ei Temperatura Bazala. Temepratura Bazala se ia Dimineata cand Organismul este cel mai relaxat.Trebuie sa faci un grafic si sa vezi cand creste temperatura corpului. Observand perioda in care Temepratura creste atunci inseamna ca se apropie Ovulati si esti in Perioada Fertila.Vei Observa ca dupa Temperatura va revenii la normal. Indicat ar fi sa iei aceste masuratori din Interioru Vaginului pentru ca sunt Termometre speciale pentru a masura Temperatura Bazala.Fa sex sau Dragoste in aceasta Perioada si incerca, cupa ejaculare sa stai cu Picioarele in sus pentru a permite Spermei sa ajunga in apropierea colului Uterin pentru a intalnii Ovulul si a Avea un Bebe.
Draga mea, simptomele unui bebe care creste in burtica ta apar cam dupa 4-5 saptamani..Sunt unele cazuri in care nici nu apar simptome.Nu stiu cat de posibil este sa fii insarcinata si stiu ca iti este greu si ai ramas cu un soc in urma ultimului test de sarcina, dar trebuie sa iti iei inima in dinti si sa mai faci inca unul. Daca nu esti insarcinata nu trebuie sa iti faci griji, mai poti incerca mult timp de acum incolo, iar daca nu ramai insarcinata pe cale naturala sunt si alte modalitati de a ramane insarcinata.Incearca sa fii optimista si sa te convingi pe tine ca iti doresti foarte mult un bebe, deoarece daca psihic esti puternica si ai incredere in tine vei reusi, stiu ca va parea o nebunie, dar in viata 99% din lucrurile pe care le facem le provocam psihic. Dupa cum spuneam nu iti pierde speranta si fii INCREZATOARE! Te pup, mult noroc!
Mutubal întreabă: