| danyy_4472 a întrebat:

Buna tuturor dupa cum am zis am o rel la dist nu mai dau detalii pentru ca se gasesc in intrebarea cealaltasad! eu o iubesc enorm de mul si cred ca si ea da cateodata da semne de plicti sau nu stiu de gelozie da i f indiferenta cateodatasadam intalnit o fata recent si i place foarte mult de me da o zis ca numa daca scap de rel asta la dist.si nu stiu ce sa fac eu o iubesc mult pe fata cu care is da im e f frica ca ea sa nu simta la fel... ce sa fac? sa pun capat? pfff mi greu sa o lassadsad? pls cat mai multe sugestii serioase...multumesc anticipat!:*:*

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Deci, sunt singura care nu a înţeles nimic? Scrie clar omule, cum vrei să primeşti un sfat dacă întâi trebuie să desluşim ce scrii.

| Barajag a răspuns:

Avand o relatie la distanta, mari sanse nu sunt sa fi cu acea fata, insa daca ai deja o alta relatie in care fata respectiva ii place de tine, eu zic sa nu dai cu piciorul ca apoi sa-ti para rau.Numai tu vei putea lua o decizie, sfaturile noastre raman scrise pe aceasta pagina, dar inima ta trebuie sa aleaga.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| rex_2081 a răspuns:

Relatiile la distanta in timp nu rezista.Mai bine o alegi pe cea care e langa tine. E doar o sugestie tu esti singurul care poate decide.