| evolet24 a întrebat:

Buna tuturor.eu am 23 de ani el 24.stam impreuna cu ai lui,partinti lui nu ma vor ma urasc,ma batjocoresc mereu.el nu mai e atent cu mine,nu ma mai simt frumoasa langa el,nu mai am incredere in mine, nu ma mai simt indragostita, si sa ajungi la 23 de ani sa zici asa cred ca e ceva.simt ca am imbatranit alaturi de el, nu mai sunt pozitiva, nu ma mai pot ridica. eu vreau o familie el nu vrea pentru ca nu e de acord mama lui.imi tot spune sa fac pe "smechera" sa o fac pe maicasa sa ma placa, eu nu face asta, daca nu ma vrea nici eu nu o vreau.am devenit un monstru, nu ma mai simt femeie, el imi reproseaza mereu ca eu sunt de vina ca ai lui nu ma vor.ma face sa ma simt murdara cand face comaratie intre mine si mama lui ca amaicasa e mai buna etc. vreau sa plec de langa el, va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am intrat aici sa fac pe destepta sau altceva, cred ca orice ti-as zice si eu ar fi de prisos ori ar suna precum un cliseu, pentru ca numai cine trece prin asa ceva intelege exact sau isi imagineaza macar ceea ce simti tu.Iti zic doar atat: LUPTA daca il iubesti, sau daca simti k el te iubeste! nu vreau sa ma dau si eu lovita dar printr-o sit asemanatoare trec /am trecut si eu, numai k el locuieste l mine acasa, impreuna cu parintii mei, parinti care nu i-au zis nici macar ''da-te mai incolo''...la noi problema nu e doar maik-sa ci si fratele lui si o sora...nu cred ca ai avea tu timp sa iti pov prin ke am trecut,sau daca ti-as povesti, ai zice ca-s nebuna, si DA oameni care nu doresc binele copiilor lor CHIAR EXISTA!
Daca vrei putem tine leg, chiar stiu ce inseamna durerea, si sa stii ca noi 2 si la ora actuala suntem impreuna, cu toate k ''imbarligaturile''persista...te pup aii grija de u!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca tu te simti asa naspa langa el atunci paraseste-l, nu iti irosi viata langa cineva cu care nu te mai simti bine

evenso
| evenso a răspuns:

Este timpul sa iesi din aceasta relatie pentru ca nu ti-a facut bine deloc. Oricum viitor nu prea are dupa parerea mea.

| CrazySoursD a răspuns:

Nu e nicio problema ca ai ajuns la varsta de 23 de ani in aceeasi situatie. Niciodata sa nu-ti fie frica sa parasesti un om pentru ca sunteti de prea mult timp impreuna sau ca ai ajuns tu la o varsta in care toti se casatoresc si fac copii. E clar ca nu ti-e bine langa el si tu vrei sa pleci. Deci nu trebuie sa astepti alt tren. Ia initiativa! Gandeste-te unde poti locui de acum incolo, cum poti sa te intreti si cum poti sa le explici lor asta. Spune-le si de maine ca-i parasesti, ca sunt niste gunoaie si ca n-a gasit fraiera care sa le suporte acriturile. Esti prea buna pentru el! Pleaca cat mai repede si nu mai sta pe ganduri, doar nu vrei ca toata viata ta sa fie asa. Fii curajoasa! Pleaca si nu te uita inapoi!

| TheFACKYouTub a răspuns:

Viata e scurta.Dar asta nu inseamna sa stai langa cineva c la inchisoare. daca te iubeste lupta pentru tine.
Si eu am patit ca tine doar ca sunt baiat si mama nu o accepta pe ea.Si inca au trcut 6 ani si de acum incolo poate isi revin treburile.Deci nu dispera.Baieti si fete gasesti peste tot.Doar nu gasesti ce cauti mere.

| h3r a răspuns:

Draga mea pleacă înainte să fie prea târziu.
Este o situaţie dificilă atunci când întampini probleme din cauza"socrilor". Aici el ar trebui să se impună, sa fie autoritar!
Foarte greu îţi este deoarece el te învinovăţeşte, înjoseşte şi te jigneşte!
Nu ştiu dacă se merită, mai bine zis dacă el mai merită să lupţi pentru relaţie, asta având o posibilă rezolvare prin statul în chirie. Ţin să cred că n-o să fie de acord şi mai ales responsabil.
Sfatul meu este să-ţi întăreşti inima şi să pleci! Dar să pleci fără el!
Dacă n-o faci acum vor interveni multe altele, ba chiar şi un copil, iar în cazul de faţă n-o să poţi pleca.
Fi puternică şi pleacă, indiferent cât de greu o să fie la început!
Mai târziu o să fi mândră de tine.

Meriţi un bărbat adevărat.

| Oana92 a răspuns:

Nu ai de ce sa accepti un astfel de comportament! Iar el nu te merita! Exista barbati care niciodata nu se vor desprinde de mamele lor, iar acesti barbati e bine sa fie evitati pentru ca relatia cu un astfel de individ va fi de fapt o relatie cu el si cu mama lui. Daca vrei sa pleci de langa el fa-o fara sa te mai gandesti. Esti tanara, ai o viata intreaga in fata si nu merita sa-ti irosesti timpul si cei mai frumosi ani langa cineva care nu te apreciaza. Esti frumoasa si asa trebuie sa te simti mereu indiferent de ce spun cei din jur. Trebuie sa te iubesti pe tine inainte de orice. Acest baiat nu te merita si daca te iubeste cu adevarat va veni dupa tine. Pleaca si nu te uita nicio clipa in urma. Meriti pe cineva pentru care sa fi cea mai importanta, langa care sa te simti iubita, protejata si cel mai important sa nu te compare cu nimeni. Multa bafta si daca vrei poti sa mai imi scrii ce ai facut( pe privat)!

Răspuns utilizator avertizat
| Mihai26 a răspuns:

Locul tau nu mai este langa el.

| evolet24 explică:

Citesc mesajele voastre si plang, imi dau seamna cat sufar prin cuvintele voastre.am luat decizia de al parasi dar inca pasul nu l-am facut.insa incurajarile voastre ma fac sa imi asez in valiza cate o haina... vreau sa fiu libera ajutati-ma

| magdamadalina a răspuns:

Parerea mea este sa il lasi pe acest baiat sa isi petreaca viata langa parinti lui acelasi lucru am patit si eu dar nu am mai putt rezista si am incheiat orice legatura.viata merge inainte o sa fie greu la inceput dar o sa treaca asta te asigur eu.