Nu-ti dai seama ca ai inceput sa stresezi cu intrebarea asta? cautzi raspuns unde noi doar putem da cu presupusul! dc nu vb deschis cu el asa ramai fara dudas!
Nu`l mai lasa sa puna mana asa pe tine ...pentru ca nu esti un obiect pe care sa l atinga cand vrea el,pastreaza distanta,dar totusi arata`i ca l placi, daca nu poti sa i arati prin gesturi, poarta o discutie cu el in care sa ii spui ca iti place.dar sa si tina mainile acasa
Adina el te place ca altfel de ce ti-ar mai zice ca te "simpatizeaza"?, dc te-ar mai lua in brate? dc te-ar mai saruta? Baietii sunt mai timizi uneori [mai tot timpul] si ei nu vor sa-i spuna unei fete daca vrea acea fata sa fie cu ea pentru ca le e frica de negare... deci practic v-ati sarutat deci tot practic sunteti impreuna
Eu iti sugerez sa ii arati ca il placi dar nu prin asta pentru ca ai o varsta frageda pentru a iti incepe viata sexuala...arata-i ca-l placi dar prin vorbe s fapte de tandrete dar nu prea exagerate.sau pur si simplu spune-i ca-l placi si ca vrei sa fiti impreuna... fundita t rog?
Depinde ce vrei si tu de la tine mah.eu sunt baiat si stiu care e treaba. daca tine la tine si tu la el poti sa-i explici ca inca esti tanara si vrei sa mai astepti si vezi cum reactioneaza el, daca comenteaza urit si te ameninta inseamna ca vrea doar sex.si altceva.