| Oanix21 a întrebat:

Bună tuturor. Eu și fostul meu iubit suntem despărțiți de câteva luni bune și n-am mai ținut legatura deloc chiar dacă imediat după despărțire l-am mai căutat, până într-un final în care am decis să nu-l mai caut. Acum după câteva luni, un prieten apropiat lui cu care eu am schimbat doar 2 vorbe în viața mea,a ales să mă întrebe de el într-un mod neplăcut mie. Nu m-a deranjat faptul că a întrebat ce face,m-a deranjat faptul că a început să mintă că nu mai vorbește cu el și să dea cu presupusul că eu poate sunt la el acasă, în sensul în care i-am răspuns frumos:"nu știu ce face,întreabă-l",iar pe lângă că a dat cu presupusul pe un live public, a spus:mă gândeam că ești pe la el sau ***" ceea ce eu la băieți nu accept să vorbească așa. (El știa că nu mai suntem împreună încă din prima zi). Am ieșit de pe acel live public și i-am scris un mesaj privat spunându-i că m-a deranjat felul în care a vorbit și că nu așa se vorbește cu o fată. Credeți că am greșit? Din momentul în care nu avem tangente, nu caut pe nimeni, am zis să îmi exprim neplăcerea indiferent de răspunsul pe care îl va da sau de părerea fostului (în caz că era cu el când a scris mesajul sau că îi arată ce i-am scris). Am întrebat fiindcă prietena mea zice că sunt eu prea exagerată

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai greșit doar pentru că nu l-ai și blocat după aceea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ai exagerat.
Evită-i pe amândoi.

| SilentRain a răspuns:

Nu ai exagerat, nu trebuie sa ii dai atenție deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea înțeleg care este problema. Vrei ca noi de pe TPU îți spunem dacă ai greșit sau nu, că ai respins un băiat care ți-a vorbit urat și care a mai băgat și minciuni despre fostul tău?
Nu e logic să respingi un astfel de personaj, care minte și vorbește mai colorat, ca să fie în avantaj? (chiar tu zici ca știa de despărțirea ta).

| Lambruzau a răspuns:

Wowow ce problema grea ne-ai dat, fatooooo!
Inchide toate chat -urile si FB si Insta si Tik Tok, lasa prostiile astea si pune burta ( adica invata) pe carte. Da-i vibratorului drumul prin toate gaurile ( inclusiv alea pentru cercei) si fa ceva cu viata ta, ca nu o sa-ti dea chat-ul de mancare si casa si familie si copii.
Stiu ca unii o sa mi zica, ca da, video chat ul poate aduce bani. E adevarat, dar nu e cazul aici, ca fata noastra e sensibila si la o vorba. Ha, ha, ha

| steamrogue77 a răspuns:

Dar cum se vorbeste cu o fata, trebuie cumva pusa pe un piedestal?