Adica,in 12 zile de relatie, tu ai iubit-o si inca mult.Cum ai reusit, asta as vrea tare mult sa te privesc in ochi si sa-mi spui!
Exista relatii care tin 12 ani si inca o data 12 ani si se rup,ce ar trebui sa faca respectivele persoane,te-ai intrebat vreodata?
Esti tanar si entuziast,ti-a PLACUT o fata care nu s-a putut indragosti de tine si te-a lasat.
Realizeaza toate aceste lucruri si reprima-ti orgoliul si mandria ranita,invata sa pierzi,nu putem controla sufletele celorlalti!
Ocupa-ti timpul cu tot ce ti se pare mai pasionant,joaca un cs,iesi la un fotbal cu baietii,mergi la sala si formeaza-ti patratelele,citeste,vezi filme(comedii),urca pe munte,mergi la un picnic,fa orice ca sa-ti alungi gandul jenant ca ai avut parte de o relatie care n-a mers.
Si,iti vei reveni.
Sa nu te mai grabesti niciodata sa declari ca iubesti,iubirea creste treptat in noi,nu e un entuziasm subit,e un crescendo de entuziasme si minuni sufletesti,vei intelege peste cativa ani cand vei iubi cu adevarat si vei fi uitat complet de intamplarea de acum.
Iubirea vrea timp,rabdare, sinceritate, tandrete si gingasie si, mai ales, doua(!) persoane mature.
Nu stiu ce naiba am citit aici
Deci relatia (impropriu spus, caci ea nu tine la tine) voastra a tinut 1 saptamana si zici ca ai iubit-o mult si nu o poti uita?!
am avut gripe mai lungi decat ce ati avut voi
Salut,
In primul rand, legatura asta dintre note si sentimente, eu n-o vad.
In al doilea rand, ea poate are alte prioritati in viata.
Daca spui ca are asemenea rezultate bune, poate ca de fapt ea se concentreaza pe studii, si pe viitorul ei, si pur si simplu nu vrea deloc relatii sentimentale, care ar putea-o distrage de la scopurile ei.
Daca spui ca tii la ea, las-o in pace, sa-si caute singura fericirea.
Sunteti inca tineri si aveti atat de multe lucruri de descoperit, dar mai ales timp sa faceti toate astea. Nu e cazul sa va grabiti.
Intre timp, concentreaza-te si tu pe viata ta.
Pai voia sa-i reflecte inteligenta... dar doar 3 de 9 nu inseamna ca-i desteapta, restul pot sa fie numai de 4 si 5, chiar mai are mult de lucrat la exprimare, daca noi nu reusim sa intelegem prea multe din textul asta, care il compune si il poate revizuii, pai ce sa inteleaga biata fata cand incearca sa-i balbaie niste sentimente in fata? sincer nu o invinovatesc...
Ai fost prea romantic de la inceput, faze prea dulci si gretoase, alea la o fata vin dupa multe incercari nereusite, si asteapta inca o saptamana o sa te indragostesti de alta ai o sa mai ai 4 relatii pana de 1 aprilie, o sa-ti revii cu greu pana duminica o sa fii extenuat, dar luni ai alta relatie si tot asa, pana ti se tabaceste inima ta firava... suferindule.
Da e clar ca ceva nu ia convenit ei de te-a lasat in halul asta. Poate ca ar fi mai bine sa gasesti pe altcineva care sa te merite cu adevarat.Pentru ea voi doi ati fost doar in probe.
Numai suferii ca nu merita.Gaseste-ti pe altcineva care sa te iubeasca cu adevarat... daca ea te va vedea ca suferi o sa creada ca esti un mare fraier.Trateaza cu indiferenta.Crede-ma indiferenta doare cel mai tare! Funda? :3
Pai tu ai facut totul bine... poate ca ei ii place de altcineva acum si nu a vrut sa te raneasca fa-o geloasa iesi cu alta totul va fi bine cu timpul o vei uita
HappynewCenusa întreabă: