Din moment ce nu e interesat sa fiti impreuna, nu mai are sens sa tragi de el. Faza cu prietenia e vrajeala, ca sa nu spuna "nu vreau sa fiu cu tine" si sa iti intoarca spatele si sa para nesimtit. Daca vroia cu adevarat sa fiti macar prieteni, se baga si el in seama ca doar asta inseamna prietenia. O fi si rusinos dar cat de rusinos poti fi incat sa nu fi in stare sa vorbesti 2 minute cu cineva? Eu spun sa nu iti mai bati capul cu el. Ignora-l o perioada si vezi daca are vreo reactie si astfel iti dai seama si daca ii pasa si ii e dor de momentele cand te bagai in seama cu el sau ii esti total indiferenta.
Pai ar trebui sa i respecti deciziile si daca el nu te vrea nu inteleg ce rost mai are sa mai insisti? Cred ca ar fi bine sa ti iei gandul de la el macar pentru o perioada dar ramai prin preajma lui. ofera-i din cind in cind cate o mica atentie frumoasa,.,.Nu fi cicalitoare cu el ca mai mult il vei face sa se distanteze de tine! Ok?
Buna. Nu e rusinos, ci vrea sa te evite. Poate se gandeste ca iti face rau, stiind ca tu il placi iar el nu vrea nimic cu tine. Parerea mea este ca ar trebui sa-l eviti si tu, asa il vei uita.
El nu vrea nimic cu tine, de abia vorbiti, daca nu ai reusit nimic pana acum slabe sanse sa reusesti pe parcurs! Evita-l, indreaptati atentia spre alt baiat . Numai bine!
Intr-o relatie comunicarea este foarte importanta eu spun sa iti faci timp si sa iesiti o gura de aer afara si sa vorbiti despre voi dar e cam greu cu timiditatea.