| bianka_8563 a întrebat:

Buna tuturor.Imi place un baiat mult.Defapt el este fostul prieten.
Suntem ca 2 fratii si ne spunem totul si este in clasa cu mine.
El inca mai stie ca-l plac si mi-a zis ca si lui ii mai place de mine dar nu mai vrea sa avem o relatie.
De 9 lunii stau singura si tot nu pot pune ochii pe vreun baiat, fiindca cel mai bun prieten al meu este el si nu pot traii fara el cum ar venii. A devenit ca un drog pentru mine.
Chestia e ca el nu putea sa glumeasca cu mine cum ar venii.Ma respecta si nu ma insulta in gluma cum face cu altele.
Azi toata ziua l-am petrecut mai mult numai noi 2.Insa au inceput glumele de insulta chiar azi.Bine ca radeam si ne insultam, dar asta inseamna ca poate nu ma mai place.
Eu chiar nu stiu ce mai pot face in cazul asta. E un drog pentru mine si nu pot trece de etapa fostul.Eu tin la el iar el a inceput deja sa ma vada ca pe o amica.
Voi ce ma sfatuiti sa fac? Suntetii singurii care va pot spune asta pentru ca prietenii nu am si nu am incredere in ei (decat in fostul), parintii imi vorbesc urat intodeauna si nu sta de vorba cu mine iar la psiholog se cer banii. Poate cineva a mai trecut prin asta si poate imi spune si mie ce sa fac.
Va multumesc:*

Răspuns Câştigător
| alinuta113 a răspuns:

Citind mesajul tau ma revad pe mine cu 3-4 ani in urma! Solutia este sa iti gasesti un baiat cu care sa discuti si sa termini sa te mai gindesti la amicul acesta! Da la el e o joaca dea prietenia lui e indiferent pentru ca el nu te iubeste! Dar tu>>>? Ar fi bine sa nu mai vorbesti cu el un timp! daca o sa te caute atunci se poate sa te iubesca sau sa simta ceva daca nu atunci cauta o persoana care sa te merite

6 răspunsuri:
| mrsolo a răspuns:

Incearca sa iti faci un prieten din anturaju vostru, sa vezi cu ce ochii te priveste, si iti vei da seama imediat!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Stai cu el cat mai mult timp. Asta e important. Restul vine de la sine. Chiar daca nu stai in bratele lui, tot puteti sta de vorba sau sa va plimbati.

| Anemona a răspuns:

tongueincearca sa vorbesti cu el.crede-ma baietii nu spun intotdeauna ce simt.si daca intr-adevar nu te place si nu vrea sa incercati iar mai bine nu mai fii asa apropiata de el pentru ca iti faci si mai mult rau.inteleg ca a devenit ca un drog pentru tine dar daca te rupi de el iti e greu la inceput dar apoi il uiti.si cine stie? poate gasiesti un alt baiat dragut pe care sa pui ochii. daca totusi esti inebunita dupa el incearca sa il recuceresti.incearca sa nu pari mereu disponibila pentru el si sa pari curtata si de alti baieti.de exemplu poti aranja cu un alt coleg de clasa sa te cheme putin in timp ce esti cu el. asa o sa ii starneasca sigur putina gelozie:*:*oricum succes si poate ne zici si noua ce s-a mai intamplathappydaca esti draguta poate nimi trimiti un mesaj cu rezultatul:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sincera si cere-i lamuriri. Barbatii, in general, sunt mai directi si apreciaza sinceritatea mai mult decat femeile. Daca el spune ca vrea sa fiti doar prieteni, probabil ca asa e si e posibil sa-si fi gasit pe altcineva, dar cel mai bine e sa discuti cu el serios daca te framanta problema.

| raul_9253 a răspuns:

Normal ca te place dar fa o pe indiferenta si o sa vina el la tine si dupa aia o sa fiti in preuna ca mi s-a intamplat si mie cu o fata din clasa si am facut-o pe inabordabilul si a mers si dupa aia cand am inceput sa ma comport la fel ca in ainte e cu altul acum nu mai e cu mine.Si frumoasa poza!

| sndruc a răspuns:

Eu zic sa mai lupti pentru el ...eu nu am trecut prin asta dar o prietena a patit-o si ea si acum ti-am dat sfatul meu eu zic sa faci asta si poate intr-o zi ai sal recuperezi si o sa fiti fericiti impreuna nu cred ca e prea bun sfatul meu dar eu zic sa faci asta