| bianka_8563 a întrebat:

Buna tuturor.Imi place un baiat mult.Defapt el este fostul prieten.

Suntem ca 2 fratii si ne spunem totul si este in clasa cu mine.

El inca mai stie ca-l plac si mi-a zis ca si lui ii mai place de mine dar nu mai vrea sa avem o relatie.

De 9 lunii stau singura si tot nu pot pune ochii pe vreun baiat, fiindca cel mai bun prieten al meu este el si nu pot traii fara el cum ar venii. A devenit ca un drog pentru mine.

Chestia e ca el nu putea sa glumeasca cu mine cum ar venii.Ma respecta si nu ma insulta in gluma cum face cu altele.

Azi toata ziua l-am petrecut mai mult numai noi 2.Insa au inceput glumele de insulta chiar azi.Bine ca radeam si ne insultam, dar asta inseamna ca poate nu ma mai place.

Eu chiar nu stiu ce mai pot face in cazul asta. E un drog pentru mine si nu pot trece de etapa fostul.Eu tin la el iar el a inceput deja sa ma vada ca pe o amica.

Voi ce ma sfatuiti sa fac? Suntetii singurii care va pot spune asta pentru ca prietenii nu am si nu am incredere in ei (decat in fostul), parintii imi vorbesc urat intodeauna si nu sta de vorba cu mine iar la psiholog se cer banii. Poate cineva a mai trecut prin asta si poate imi spune si mie ce sa fac.

Va multumesc:*

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mergi mai departe si pastreaza-l doar ca amic.Incearca sa te detasezi de el ca altfel vei suferi!

3 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Eeee, linda. 8 luni ca sa ti'l scoti din inima. pff. mie imi place, si o iubesc pe o fata de 6 ani, si degeaba.Nu o pot uita, ma gandesc la ea si in somn. daca nu o vad 2 zile simt ca ma topesc si ma electrizez tot numai daca se uita la mine sau ma atinge...cica asta ar fi dragoste adevarata, dar daca nu iti este impartasita...sad

| Linda a răspuns:

Raporteaza-te ca la un amic. Si mie imi placea f mult de un baiat si mi-a luat 8 luni sa mi-l scot din inima. Peste vreun an am fost impreuna cu el, dar daca nu reuseam sa-l tratez ca pe un amic si eram tot indragostita lulea nu cred ca ar fi vrut sa ramana. Cel care e indragostit de tine il consideri deja adjudecat si doresti ceva nou.

| Linda a răspuns:

@cossmy - raspunsul e acelasi. Pana te lasi in voia sentimentelor, nu-ti controlezi inima si te simte indragostit de ea, nu-si doreste sa fie cu tine. E un joc dur, asta este. Spun asa la intamplare, poate acum esti un tip de 60 de puncte, invata, vinde produse, devino un om mai matur, fete tot mai grozave sa fie atrase de tine si atunci cine stie. Daca stai doar indragostit, nu rezolvi mare lucru.