Mergi mai departe si pastreaza-l doar ca amic.Incearca sa te detasezi de el ca altfel vei suferi!
Eeee, linda. 8 luni ca sa ti'l scoti din inima. pff. mie imi place, si o iubesc pe o fata de 6 ani, si degeaba.Nu o pot uita, ma gandesc la ea si in somn. daca nu o vad 2 zile simt ca ma topesc si ma electrizez tot numai daca se uita la mine sau ma atinge...cica asta ar fi dragoste adevarata, dar daca nu iti este impartasita...
Raporteaza-te ca la un amic. Si mie imi placea f mult de un baiat si mi-a luat 8 luni sa mi-l scot din inima. Peste vreun an am fost impreuna cu el, dar daca nu reuseam sa-l tratez ca pe un amic si eram tot indragostita lulea nu cred ca ar fi vrut sa ramana. Cel care e indragostit de tine il consideri deja adjudecat si doresti ceva nou.
@cossmy - raspunsul e acelasi. Pana te lasi in voia sentimentelor, nu-ti controlezi inima si te simte indragostit de ea, nu-si doreste sa fie cu tine. E un joc dur, asta este. Spun asa la intamplare, poate acum esti un tip de 60 de puncte, invata, vinde produse, devino un om mai matur, fete tot mai grozave sa fie atrase de tine si atunci cine stie. Daca stai doar indragostit, nu rezolvi mare lucru.