Poate fi o chestie de orgoliu doar, sau poate te lasa sa inveti, cu orgoliu si de partea ta si de a lui nu rezolvati nimic. El asteapata sa dai tu un semn de viata si u la fel astepti sa dea el. nu mai fiti asa, mai lasati de la voi altfel nu merge.
Cred ca nici tu nu stii exact ceea ce doresti. Ti-ai exprimat dorinta sa fii lasata in pace trei zile, el s-a conformat si tu tot nu esti multumita. Eu nu zic ca el este un "sfant", dar esti la varsta cea mai frumoasa, la care poti trai cele mai frumoase momente de " dragoste", cu o singura conditie: amandoi sa doriti acelasi lucru. In rest, nimic nu conteaza.
Asteapta sa treaca cele 3 zile daca vezi ca nu te va suna dupa cele 3 zile i dai un msj si i zici clar sa iti dea un raspuns sau i zici sa te lase in pace il intrebi eventual daca sa mai gandit si ce are de gand sa faca dar numai dupa 4 zile iai cerut u ragaz 3 zile asteapta nu il suna dar daca nici dupa 4 zile nu te va suna ai o discutie serioasa cu el arata-i ca u isi poate bate joc de u cum vrea ca nu esti marioneta lui nu i da atentie si vei vedea cu adevarat daca il interesezi asteapta 4 zile si vezi ce va urma dar atunci sa ai o discutie serioasa ori se schimba si ramaneti imp ori fiecare isi vede de drumul lui stiu ca va fi dureros dac cu mult ajutor vei trece peste
E bine sa spui adevarul, insa sa schimbi persoana pe care o iubesti nu e prea bine. Nu iti stiu fosta poveste pentru ca sunt mai nou pe-aici, insa cred ca, din moment ce nu ti-a dat nici un telefon, el inca se gandeste la cuvintele pe care i le-ai spus, daca chiar te iubeste va incerca sa se schimbe, insa se poate ca pentru ca te iubeste, sa te lase sa inveti, caci poate stie ca e important acest examen pentru tine sau ma rog, la ce inveti.
Poate nu e bine. dar. nu il suna lasa-l sa te sune el pe tine, asa vei afla ce fel de persoana este si daca chiar ii pasa de tine. Daca ii pasa te va suna. daca nu inseamna ca nu mai are nevoie de tine, sau poate are alta prietena. pune pe cineva daca chiar tii la el sa-l urmareasca asa din cand in cand. ^^ Poate te-am ajutat
Buna fa tu primul pas el asta astepta zice lumea k 'baiatul trebuie sa faca primul pas " nu prea e adv k el asteapta sa faca fata. Deci te sfatuiesc sa il suni tu prima.
beausingurlamasamea întreabă: