| Larisa7299 a întrebat:

Buna tuturor, in primul rand e o "problema" delicata si nu vreau sa fie luata in ras si mie imi e rusine de asta, ma rog o sa incep. Eu si iubitul meu suntem impreuna de 8 luni, il iubesc si ma face fericita, inainte sa il cunosc am avut un amic care mi-a marturisit ca ma place, adevarul este ca si eu il placeam dar nu eram sigura pe mine asa ca atunci cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el am refuzat. Nu locuiesc in Romania si nici el, acest amic, asa ca el a spus ca se va intoarce pentru 3 luni in țara lui natala. In aceste 3 luni l-am cunoscut pe acest baiat cu care sunt acum. In final acest baiat s-a intors inapoi. Ne-am vazut si am simtit acel sentiment din nou. Am crezut ca imi va trece dar nu a fost asa. In concluzie da, tin la amandoi si nu stiu ce sa fac. Nu stiu pentru care din ei simt ceva, un sfat? big grin

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să îți acorzi un timp și să te gândești pe care din cei doi îl iubești.
Trebuie să alegi pe unul din ei.

| anonimatul1234 a răspuns:

Nu te grăbi pentru orice băiat este timp vor mai fi si altii
in viața nu te grăbi ca sa faci greseli

| Hammurabi a răspuns:

N-am înțeles nimic.
Noapte bună.

| ℓαυяα a răspuns:

Dacă îl iubești pe iubitul tau și ești fericita in relația asta, de ce ai renunta la ea pentru altul? Gândește te bine înainte sa iei o decizie, sa nu regreți după

| Willis a răspuns:

Alege-l pe cel care va fi lângă tine permanent. Altfel, dacă iar pleacă, rămâi cu visele...