| NiyckoOlLeEtTaAFiTzOaSa a întrebat:

Buna tuturor. in primul rand nu vreau critice si chestii de genu. multumesc.

Deci la mine la scoala este un baiata care este un imi de al meu si fratele lui ma place fosrte mult si eu dar foarte putin eu am 13 el are 14.

astazi avenit la scoala sa il ia pe frasu si cum mereu ma duceam cu baiatul ala si inca o prietena de a a mea am mers cu iei ca de obicei si clar nu lipsea un baiat (cel mai bun prieten a lui baiatul celalat) ma rog sa nu ii mai incurc deci...baatul acre merg mereu cu el este elian prietenul cel mai bun rahim (e marokan frate ce sa ii fac eu?) si fatele lui elian ala nu stiu km il cheama ma rog.

si astazi plecaseram de la scoala mergeam in fata eu si prietena mea si baieti in spate si ala nu inceta fratele lui Elina mereu gasea cate o scuza de genu: nikoletaaaaaaa ramhim vrea sa fie cu tine eu nu bagam de seama ca ma enerva si conti nua eu taceam din gura. si cam asa...

maine vreau sa aii zic lui Elian ala sa il cheme pe fratesu sa vorbesc cu el... e cam micinos pana statea cu 5 fite de o data ma rog.intrebarea mea este uramatoarea:

credeti ca e bine ce fac?
sa ma combin cu el sau nu?

plizzzz cel mai bun raspuns o fundita si un vot dar plizz un raspuns micut!

Răspuns Câştigător
| robby212 a răspuns:

Nu merita, crede-ma, s-ar putea sa va stricati prietenia, id meu este roby_roby719!

1 răspuns:
| PinkNightmare a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.In primul rand daca te placea si vroia sa fie cu tine ar fi trebuit sa vina el la tine si sa te intrebe asta nu sa te duci tu la el sa faci primul pas laughing In fine la varsta asta oricum nu prea conteaza daca o sa fii cu el sau nu, ideea e numai sa nu se strice prietenia dinte voi sau sa isi bata joc de tine dupa.Is your choice, asa ca faci cum crezi tu de cuvinta happy