| Larisa_3441 a întrebat:

Buna tuturor!
In trecut PLACEAM un baiat iar acum m-am INDRAGOSTIT de el am stat si cu el in banca. La un momentdat si lui i-a placut de mine si atunci nu realizam ce trebuie facut ca sa nu pierd aceasta sansa.Peste ceva timp m-am indragostit si sufar acum mult, foarte mult si mereu imi vine lacrimi in ochi.Cand stateam de vorba cu prietena mea imi spunea dar tu chiar plangi pentru el? Poate o sa vi se para ca l avarsta mea scoala, viitor si din astea, dar poti avea toti bani din lume daca nu esti fericit. Ce pot sa fac in situatia asta cand il vad incerc sa il ignor si in ore ma uit la el de cand nu mai stau cu el in banca simt ca mi s-a rupt ceva din inima.Va rog un sfat ceva mi-ar fi de mare ajutor.
Bine inteles va voi da funda si daca scrieti mult sa nu va para rau ganditi-va ca ati ajutat o fata disperata!

2 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca iti este coleg. Daca relatia ta v-a esua in vei vedea zilnic timp de an/ani. Nu cred ca iti v-a placea sa suferi, sa-l vezi cu alta.Ai grija, daca crezi ca baiatul nu promite, nu iti sugerez sa risti!

| TaraXdd a răspuns:

Draga mea kiss! Prin asta am trecut si eu,dar vreau sa stiu daca el te mai place? Eu zic ca ar trebui sa-ti stergi lacrimile,si sa poti vorbi cu el fata in fata pentru ca sa nu-ti faci sperante desarte pentru el. Sfatul meu ar fi sa te duci,sa-l tragi intr-un colt si sa-l intrebi "Auzi,tu ma mai placi?" si o sa-i vezi reactia. Daca zice da,atunci poti sa-i zici ca si tu simti la fel,iar daca se intampla sa zica nu(ceea ce nu ne dorim) il lasi in pace,baieti sunt multi, care te vor merita cu adevarat pentru ceea ce esti kiss! O alta varianta ar fi s-o rogi pe o prietena discreta sa-l intrebe, dar nu este garantat ca ei o sa-i spuna adevarul fiind prietena cu tine.Cel mai bine ar fi sa faci prima varianta. Sper ca ti-am fost de foloskiss! Daca mai ai nevoie de ajutorul meu lasa-mi id-ul tau si vom mai discuta.Si sa nu uiti sa ne mai spui ce ati facut! Pupicikiss