Trebuie sa te gandesti ca iti este coleg. Daca relatia ta v-a esua in vei vedea zilnic timp de an/ani. Nu cred ca iti v-a placea sa suferi, sa-l vezi cu alta.Ai grija, daca crezi ca baiatul nu promite, nu iti sugerez sa risti!
Draga mea ! Prin asta am trecut si eu,dar vreau sa stiu daca el te mai place? Eu zic ca ar trebui sa-ti stergi lacrimile,si sa poti vorbi cu el fata in fata pentru ca sa nu-ti faci sperante desarte pentru el. Sfatul meu ar fi sa te duci,sa-l tragi intr-un colt si sa-l intrebi "Auzi,tu ma mai placi?" si o sa-i vezi reactia. Daca zice da,atunci poti sa-i zici ca si tu simti la fel,iar daca se intampla sa zica nu(ceea ce nu ne dorim) il lasi in pace,baieti sunt multi, care te vor merita cu adevarat pentru ceea ce esti ! O alta varianta ar fi s-o rogi pe o prietena discreta sa-l intrebe, dar nu este garantat ca ei o sa-i spuna adevarul fiind prietena cu tine.Cel mai bine ar fi sa faci prima varianta. Sper ca ti-am fost de folos! Daca mai ai nevoie de ajutorul meu lasa-mi id-ul tau si vom mai discuta.Si sa nu uiti sa ne mai spui ce ati facut! Pupici