| angel_2962 a întrebat:

In vacanta de sarbatori am fost la Brasov la bunici. Eu sunt din Fagaras. Aproape de mine sta un baiat care vine in vacante la Fagaras la bunici laughing. Cat timp am fost in Brasov ne-am intalnit pe afara >:. Intr-o seara ne plimba pe un bulevard big grin. Ne-am asezart pe o banca si am stat vreo jumate de ora la povesti. Dupa, intr-un mod romantic m-a sarutat, si am duso tot asa in intalniri toata saptamana[era ulima saptamana de vacanta] [si inainte de sarut eram foarte buni prietenitongue] El are multi prieteni la Fagaras avand in vedere ca toata vara sta aici. Dupa cam 2-3 zile l-am intrebat daca noi suntem pana la urma impreuna sau sunt doar aventuri. Si el a zis ca nu sunt aventuri [ca suna prea urat]. A zis ca ar daca am fi impreuna nu vrea sa riste, ca dupa ce se intoarce la Fagaras relatia noastra sa nu mai fie la fel, asa ca am acceptat [ dar in gandu` meu " angry " ] laughing Pe mess i-am zis ca imi e dor de el, si a zis " sunt surprins sa citesc asta". cum credeti ca as putea sa il fac sa vrea sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| dina05 a răspuns:

Poate baiatul e un pic speriat big grin. El poate se gandeste ca fiind distanta si v-ati vedea doar in vacante, unul dintre voi ar prinde mai mult drag de celalalt si ar putea suferi gandindu-se ca poate partenrul/partenera ar putea avea alt iubit/a. Parerea mea.

Eu zic sa vorbesti deschis pe mess cu el si sa il intrebi daca simte sau nu ceva pentru tine. Sa lase teama la o parte ca doar e "barbat" :]]. In cazul in care spune ca are sentimente pentru tine.ii spui ca ar fi ok sa incercati sa aveti o relatie iar daca nu va merge veti ramane prieteni buni in continuare. Vorbeste deschis cu el, lasa frau liber sentimentelor. spune-i ceea ce simti pentru el si poate va vrea sa fiti impreuna. Vezi reactia lui cand ii spui ca tii la el. Din atitudine/comportament iti dai seama daca o persoana vrea sa fie cu tine [eu asa cred.]

Sper ca te-am ajutat thinking

2 răspunsuri:
| jokerul88 a răspuns:

Spune-i pur si simplu

| adicobzaru a răspuns:

Sa ii promiti multe, si sa nu faci nimic...laughinglaughinglaughing