Da, e posibil sa fii insarcinata, dar e posibil si sa nu fii pentru ca nu ai spus nimic cum ca ar fi terminat in tine fara prezervativ. Durerile alea nu sunt normale, dar pot fi si din cauza faptului ca poate a fost mai hard decat de obicei. Pentru siguranta ta si a viitorului vostru, alege sa mergi la ginecolog si sa-ti prescrie niste anticonceptionale si totodata spune-i si de dureri. Nu te mai considera insarcinata ca de aia mananci si esti obosita. Ai grija de tine si daca tot ai intrat in "hora" joac-o cu cap si fii responsabila si tu si el de ceea ce faceti!
Multumesc mult pentru sfat si pentru seriozitatea acordata
Cu placere!
Da, poti ramane insarcinata. Ziua era cu fertilitate medie, iar contactul sexual a fost neprotejat.
Durerile in zona vaginala sau abdominala nu au legatura cu sarcina. Oricum, aparitia lor dupa contactul sexual este ingrijoratoare si impune consultatie ginecologica in cel mai scurt timp (intrerupeti activitatea sexuala pana te vede ginecologul).
Foamea exagerata si oboseala pot fi semne de sarcina, dar ele apar la 4-5 saptamani de la contactul sexual, in nici un caz la o saptamana (probabil ti le induci din teama de sarcina).
Ma intreb de ce mereu bagati spaima in oameni? E un hobby?
Ma gandesc totusi ca nu ar fi normal, adica a fost neprotejat doar sa zic asa 1-2 minute, si practic nu era vorba de spermatozoiti ci doar de acel lichid care e in mod normal pe penis
Eu spun doar niste adevaruri. Ma intreb de ce oamenii se sperie de ele? Tie iti place sa fii mintit frumos? E un hobby?
Ati putea fi mai indulgenta cu acest adevar, puneti raul in fata din prima si asta nu ajuta niciodata, mai tare ii speriati si ii derutati.
Nu o judec si nu ii dau note, deci nu pot fi indulgenta. Fata a intrebat daca poate fi insarcinata si am inceput cu raspunsul. Nu cred ca e nimic derutant intr-un raspuns simplu si direct. Si sincer, cred ca o femeie activa sexual, care face si sex neprotejat nu este atat de sperioasa incat sa fie nevoie de minciunele si dulcegarii in loc de un raspuns. Cum ar fi ajutat--o daca ii spuneam: stai linistita, nue nici un risc de sarcina, indiferent ce s-ar intampla tu sa stii ca nu ai ramas asa insarcinata, chiar daca simti copilul miscand in burta, sa nu faci nimic, sa nu mergi la medic, sa nu spui nimanui, sa stai cumintica si as astepti ca se va rezolva de la sine?
N-ati inteles nimic din ce v-am spus...O seara placuta!
Da, iar acel lichid contine spermatozoizi. Riscul de sarcina nu este mare, este in jur de 15-20%. Acum depinde cum vrei sa privesti acest procent. daca ati gandit bine inainte de a face sex neprotejat si ati discutattoate posibilitatile si amandoi ati fost perfect siguri ca este in regula, atunci riscul nu este mare. daca cumva vreunul dintre voi este nepregatit pentru o sarcina, atunci riscul nu este neglijabil. Tu stii cum te raportezi la el. pana la urma, 15-20% risc de sarcina inseamna 80-85% sansa de a nu fi insarcinata.
Un raspuns mult mai precis/exact/sigur ai fi obtinut in cazul in care ai fi precizat ziua exacta in care s-a produs actul sexual fiindca nimeni nu poate ghici cate zile a tinut menstruatia si din acest motiv "precizarea" ca s-a intamplat la 3-4 zile dupa MENSTRUATIE (si nu dupa CICLU) poate insemna si ziua a 6-a sau a 7-a dar la fel de bine si ziua a 9-a sau a 10-a ceea ce nu este acelasi lucru mai ales ca nu ai precizat nici tipul ciclului adica daca este REGULAT sau NEREGULAT si nici lungimea CICLULUI menstrual care poate fi foarte important. In cazul unui CICLU menstrual normal de circa 28 de zile teoretic probabilitatea de a seforma o sarcina este foarte mica, aproape inexistenta insa in cazul unui CICLU menstrual SCURT de 23-24 de zile sau si mai scurt PERIOADA FERTILA poate incepe din ziua a 6-7-a. De asemenea in cazul unui ciclu menstrual NEREGULAT este imposibil sa stabilesti ziua ovulatiei si implicit zilele perioadei fertile si din acest motiv poate exista probabilitatea de a se produce ovulatia imediat dupa terminarea MENSTRUATIEI si nu a CICLULUI cum folosesti tu in mod gresit termenul pentru sangerare. Pe baza datelor prezentate se pot formula doar pareri si presupuneri subiective, incerte fara nicio valoare. Pentru un raspuns cert, clar si corect sunt necesare datele cerute, solicitate. Asa doar ca o simpla presupunere sau parere se poate aprecia ca probabilitatea de a se putea naste o sarcina este foarte mica, insa nu complet si imposibila. Invata-te sa oferi datele necesare, corecte si cat mai precise si vei primi si raspunsuri la fel de exacte si mai ales corecte. Multa sanatate!
Generatia asta de degenerati o sa va tina pe voi astia inteleptii peste 20 de ani si asa cum ne formati si ne influentati, asa o sa ne aveti! Dupa mesajul pe care ni-l transmiti nu pari a fi prea intelept si hai sa nu mai generalizam, ok? Esti nemultumit de odrasla ta, e fix problema ta si e vina ta pentru asta, copilul nu are vina ca nu e informat si pus fata in fata cu realitatea inca de mic, e vina ta ca nu-l responsabilizezi de mic si il rasfeti in prostie, iar mai apoi vii cu reprosurile pe care nu trebuie sa ni le faci noua, ci tie, caci tu ai contribuit la construirea acestei 'generatii de degenerati'.
Poti ramane insarcinata, dar tinand cont ca nu si a dat drumul eu zic ca nu! eu fac sex doar neprotejat si nu s-a intamplat niciodata sa ramana, am grija sa feresc, dar pentru linistea ta, dai 15 lei si iei un test barza si scapi de fica...
Bananacantareata87 întreabă: