| AngelGirl15 a întrebat:

Buna tuturor.Incerc sa imi ajut prietena cea mai buna sa iasa dintr-o depresie care e mai mult din vina mea.Eu am fost nevoita sa merg pana la un coleg asa ca am luat-o cu mine la el.Problema e ca prietena mea s-a indragostit de el,iar mie nu mi-a spus nimic. Apoi ei au inceput sa vorbeasca cat mai des si apoi intr-o zi am aflat ca un coleg mai mare a raspandit un zvon ca ei doi s-au pupat, si au inceput sa-i tachineze.El i-a trimis un mesaj si i-a zis ca vrea sa vbsc cu ea pe mess.A doua zi am aflat ca el i-a cerut sa nu se mai vada si sa nu mai vbsc unul cu altul, iar asta a distrus-o.Si de 3 luni incoace e devastata. Uneori pare ca e mai bine, dar adevarul e ca nu e deloc.Si nu stiu ce a vazut la el.El e un tip care nu invata, se crede emo iar ea e amabila, dulce si prietenoasa.Cum pot sa o ajut?

Răspuns Câştigător
| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Extremele se atrag mama draga, e ceva normal sa simta o atractie pentru el, si baiatul respectiv sa simtit foarte jenat cand sa raspandit vorba si de aceea a spus sa nu il mai caute, spune-i prietenei tale sa treaca peste ca e mai bine, ca daca chiar o placea atunci nu zicea asta, si spune-i ca mai sunt multi baieti!

7 răspunsuri:
| kyttu a răspuns:

Poate la inceput nu o sa te asculte.la inceput doar simpla prezenta este suficienta.Ar trebui sa aveti activitati placute impreuna...Dar sa nu-i prezinti alt baiat... Poti sa-i spui ca greseste.Dar trebuie sa realizeze ea asta, cand va fi pregatita.

| Aly1864 a răspuns:

Gasindu-i pe cineva ca ea si care poti fii sigura ca va tine la ea. acea persoana o va face fericita cu siguranta. dar inainte sa il prezinti pe baiatul respectiv, incearca sa il cunosti tu, sa vezi cum este si pe urma poti. dar ai grija ca el sa inceapa sa o simpatizeze pe ea, nu pe tine. happy

| Ellaa123 a răspuns:

In primul rand nu este vina ta, deoarece nu ai obligatu sa se indragosteasca de el,(si oricum nu aveai cum), si cand te indragostesti pur si simplu se intampla nu poti sa opresti sentimentul.Eu iti spun ca ea sa vorbeasca cu el si sa ii spuna ca nu au de ce sa nu mai vorbesca din cauza unei prostii,si sa nu mai bage inseama ce zic ceilalti. Daca nu merge,zic sa vorbesti tu cu el, sau sa ii pui fata in fata, si daca nu merge sa te iei de baiatul care ia tachinat.Dar oricum nu este vina ta si zic sa fii alaturi de ea, sa o faci sa rada, sa se simta bine, incearca sa ii deschizi ochii!

| oanadeyu a răspuns:

Pai incearca sai deschizi ochii daca intr-adevar s-a indragostit incarca sai arat cum este cu adevarat baiatu si daca nici asa nu merge incearca sa vb cu baiatul si spune-i sa se razgandeasca fiinda k ea o iubeste si daca nici una din ele nu merge vorbeste cu amandoi si fai sa se intalneasta intr-un anumit loc si o sa vezi ca o sa se impace( asa mi s-a intamplat si mie deci garantez k o sa se intample)

| AngelGirl15 explică:

Am incercat sa o ajut, dar ea e incapatanata si spune ca e vina ei, ca e urata si alte tampenii.Si toata lumea spune ca el nu era de ea.Ca ea este frumoasa, iar el... oricum stiu ca a bagat chestia aia ca nu vrea sa o faca sa sufere, iar ea l-a intrebat cum ar fi facut-o sa sufere si el repeta aceeasi fraza. Oricum nu il inteleg deloc.Ciudat este ca tot el a abordat-o odata dupa scoala, chiar a treia zi dupa ce i-a spus toate acele lucruri(am uitat sa mentionez asta) si i-a spus ca lui ii plac tipele mai mici de varsta.