Asta e ca femeia. Playing hard to get. Depinde cum interpretezi tu ca i ar plăcea compania ta sau nu. Probabil ii trebuie niște încurajări băiatului, sau cate un ghiont, mai sunt și timizi de ăștia care nu schițează nimic, mai sunt și unii care nu s ar prinde. însă în ziua de astăzi orice bărbat ar profita de ocazie. Probabil ca nu își dorește sa avanseze deoarece este o diferență între voi. Orice poate fi luat în considerare. Testează apele, și dacă îl vrei chiar asa mult, noi femeile avem farmecul nostru. Provoaca-l. Dar în limita bunului simt.
Ideea este ca sunt confuza, imi da semne ca ar putea fi ceva intre noi, dar cand este vorba sa iesim mi se pare ca da inapoi. De aceea cred ca semnele acestea le-am interpretat gresit?! De unde imi pot da seama, mai bine?
Nu ii mai scrie tu, nu îl mai invita tu nicăieri. Așteaptă ca el sa ia inițiativa..sau, move on, in caz contrar. Suntem femei, ne place sa fim prăduite, nu sa prăduim. Lasă rolul de vânător în seama lui. Dacă nu, sunt convinsa ca sunt alții care și-ar da o buca ca sa te aibă.
Problema e ca ai impresia ca relatiile sunt un joc de ghici si o sa primesti de aici o gramada de sfaturi de la experti in citit carti de dating.
Scoate-l pe omul ala la o cafea/ceai/ vin si zi-i cum sta treaba, daca vrea bine, daca nu macar stii de o treaba si nu iti mai pierzi timpul.
Este un un manipulator daca ești confuză, deoarece ei fie bărbați sau femei, starea asta ți-o dau.
ar trebui să faci diferența între dragoste și a dori ce nu prea poți avea. Că dragostea aia poate sa dispară într-o clipită, o data ce el se lasă relativ usor și o sa-ti umple telefonul cu mesaje de dragoste.
Părerea mea este să-ți cauți un tip de vârsta ta(sa stai departe de tipul respectiv), sau măcar dacă nu altul cu care nu lucrezi la același job. E efectiv un coșmar/de prost gust sa te întâlnești cu oamenii, care lucrezi.