Da,e un esec si te simti ingrozitor.
Dar trebuie sa realizezi ca totul e in tine.
Tu ai iubit-o si ti-ai bagat-o in suflet si,in acelasi fel,trebuie sa ti-o si scoti din suflet.
Cauta sa iti ocupi mintea cu orice altceva ca sa nu te mai gandesti la ea si la refuzul ei.
Iesi cu prietenii, joaca joculete, vezi filme, asculta muzica, fa orice doar sa-ti impiedici mintea sa alunece mereu la ea!
Si va trece.
Nu e nimic ce poți face.
Sentimentele se pot stinge și de la sine, în special atunci când cealaltă persoană nu simte la fel.
Sfatul meu este să nu te mai gândești la ea, deși probabil îți este greu sau chiar imposibil, să-ți faci prieteni noi și să ieși afară mai mult. Nu sta în casă, ține-te ocupat și cu mintea la alte lucruri.
Fi barbat si nu lasa niciodata o fata sa te umileasca. Turbez cand vad fraieri ca tine. Las-o in plata ei si vezi-ti de viata ta, tu esti cel mai important pentru tine, nu ea.
Ei, trece. Așa am pățit și eu cu prima mea „iubire"; evident, fu doar a mea, ea având alte preferințe. Dar am rămas buni prieteni, chiar după liceu.
Ieși din casă, fă sport, caută o altă gașcă...
Ei, trece cu timpul, nu este o rusine sa fii refuzat de o fata. Are si ea dreptul sa aiba ca iubit un baiat care-i place, nu-i asa?
Problema e ca nu stiu ce sa inteleg, si ea arunca sageti, imi spunea lucruri frumoase, scria poezii, si multe altele, nu a fost din senin, chiar aveam impresia ca ma place si vrea sa fim impreuna, apoi brusc si din senin mi-a intors spatele, nu critic pe nimeni si sunt total constient ca fiecare are dreptul sa-si aleaga pe cineva, dar chiar nu inteleg schimbarea ei brusca de atitudine...
Sa ai rabdare si sa incerci sa te apropii de ea, pur si simplu vorbeste cand mai ai ceva timp.
Inciarca un timp sa nu omai cauti, arata-i indeferenta si o s-a vezi reactia ei..in minte ei o sa apara intrebari, dc nu ma mai cuta? oare s-a gasit alta fata? etc. o fata se cuceresti cu timpul, deci tu asta ca i-ai spus ca o iubesti deja numai esti o provocare pentru ea, nu-i arata ca esti disperat dupa ea ca isi pierde interesul, ai rabdare nu te grabi, fa-o s-a zimbiasca si nu ii scrie des, mai rarut... daca nu te cauta atunci cel mai bine este sa o uiti, iesi cu alte fete ignoro total, gasesti okupatzie, sterge tot ce iti aduce aminte de ea si nu te mai gindi la dinsa.
As zice ca am trecut prin multe si stiu cum sa procedez, nu sunt un pustan disperat care se arunca cu capul in fata si isi pune inima pe tava, poate ai dreptate si m-am pripit un pic sa-mi arat sentimentele fata de ea, dar de la o tipa de 27 de ani ai avea pretentii sa nu-si trateze relatiile cu superficialitate si sa nu se joace cu sentimentele ca o pustoaica de liceu, ma rog, n-am mai vorbit cu ea de o saptamana aproape timp in care nu i-am scris decat un mesaj, si ea la fel.Afara ploua cu galeata, deci de iesit nu se pune problema, azi am stat mai toata ziua pe aici, citesc mesajele si incerc sa raspund acolo unde cred ca pot ajuta. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.